15 beste kommende «Initial Coin Offerings» i 2023. Hva er den beste krypto-ICOen å investere i akkurat nå?

Kryptografen
Oppdatert 08,august 2023

Investorer som ønsker å maksimere avkastningen på krypto i 2023 vurderer nå en av de mest spennende og potensielt lukrative ICOene (Initial Coin Offerings) som er tilgjengelig i år. 

Med ICOer kan investorer finne store verdier i kryptomarkedene ved å gi nye prosjekter nok startkapital til å hjelpe dem i gang.

Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer vesentlig risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense. Innholdet i artikkelen er ikke investeringsråd og reflekterer ikke Kryptografens redaksjonelle syn.

Her er de 15 beste ICOene i 2023::

De beste krypto ICOene in 2023

 • Chancer (CHANCER)
 • Shiba Memu (SHMU)
 • AltSignals (ASI)
 • Metacade (MCADE)
 • Metablaze (MBLZ)
 • Artyfact (ARTY)
 • ALINK AI (ALINK)
 • OptionBlitz (BLX)
 • Vivi (VIVI)
 • ASTL (ASTL)
 • Moovy (MOIL)
 • ProjectNexus (XOXO)
 • WeSendIt (WSI)
 • Heroes of Mavia (MAVIA)
 • Kryptview (KVT)

1. Chancer — Et symbol som tar sikte på å revolusjonere spillindustrien

Hva er Chancer?

Chancer, en helt ny krypto, er allerede i ferd med å få investorer og gamblingentusiaster til å snakke. Chancer, som er utviklet av gründerbrødrene Adam og Paul Kelbie, har som mål å skake opp gamblingbransjen ved å tilby en plattform som står i strid med tradisjonelle bookmakere og bettingselskap. Denne desentraliserte og blokkjedebaserte prediktive markedsappen fjerner behovet for en tredjepart, og skaper et helt peer-to-peer (P2P) bettingsystem som styrker brukerne.

Chancer er unik i spillverdenen. I stedet for å begrense brukere til sportstipping, kan brukere satse på alle slags begivenheter, fra et lite spill mellom venner, til et globalt og viralt spill på noen av de største begivenhetene som finalen i Champions League, Oscar-utdelingen eller til og med USA sitt presidentvalg. Mulighetene og innsatsene er uendelige! Drevet av Googles WebRTC lar Chancer brukere livestreame disse begivenhetene og samhandle med andre spillere fra hele verden.

Livsnerven til plattformen er deres opprinnelige token, CHANCER. Alle innsatser gjøres og utbetales med tokenet CHANCER. For vanlige brukere er det rabatterte avgifter tilgjengelig. I tillegg arrangerer Chancer en massiv giveaway der 10 heldige innehavere kan vinne en andel av hele $100 000 i CHANCER!

Spillindustrien ble verdsatt til over 63 milliarder dollar i fjor og forventet å vokse til over 150 milliarder dollar innen 2030, og dermed ser Chancer gode fremsikter for å ta en stor del av kaken. For en gangs skyld er det en spillemulighet på siden til spillerne, som er helt uten sidestykke. Kloke investorer bør kjøpe CHANCER så snart som mulig mens den fortsatt er i forhåndssalget, spesielt med sjansen til å vinne giveawayen. Eksperter mener himmelen er grensen når CHANCER blir børsnotert, så det er best å investere tidlig.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper CHANCER her <<<

2. Shiba Memu – En søt mememynt drevet av AI

Hva er Shiba Memu?

Shiba Memu er en helt ny mememynt som tar markedet med storm. I motsetning til de fleste mememynter, har Shiba Memu innebygd verktøy da den kombinerer kraften til kryptovaluta med AI. Basert på den søte og yndige japanske hunden Shiba Inu, skiller Shiba Memu seg fra slike som Dogecoin og Floki Inu, som begge er avhengige av innledende hype generert av kjendiser som Elon Musk. I stedet får Shiba Memu investorene sine hale til å  logre når de innser hvor kraftig denne valpen kan være.

Shiba Memu er ikke fornøyd med bare å være en bedårende maskot, men bruker naturlig språkbehandling, maskinlæring og andre nye teknologier for å lete døgnet rundt på internett for å finne omtale av seg selv, det være seg på sosiale medier eller andre fora.

Deretter analyserer den følelsen til ethvert utsagn, videoer eller bilder, og markedsfører seg selv og samhandler deretter for å sikre at eventuelle negative vibber blir pote-tive. Den lærer og forbedrer seg kontinuerlig slik at den blir sin egen kraft når det kommer til markedsføring. For en flink gutt!

Det er ikke alt. Shiba Memu har et unikt forhåndssalg, noe som gjør denne til en sjelden myntrasen. Hver dag vil SHMU sin pris øke med $0,000225, noe som gir investorer umiddelbar avkastning så snart de kjøper tokens. Forhåndssalget startet på dag én med en verdi på 0,011125. Erfarne investorer som snuste ut denne fantastiske muligheten på dag én, kan forvente å se en bjeffende total økning på 119,33 % ved slutten av forhåndssalget på dag 60, ettersom prisen vil nå svimlende $0,0244! Det er klart at alle som ønsker å tjene penger i kryptosfæren bør få potene sine på SHMU ASAP for å nyte maksimal gevinst.

Med et marked for mememynter som har skutt opp i verdi fra null til en verdi på over 20 milliarder dollar på litt over to år, er det tydelig å se hvorfor Shiba Memu kan ha så mye potensiell verdi og til slutt bli topphund. Verdien vil stige raskere enn en mynde på et løp, og den kan bli flokkens største hund, som en Grand Danois, som overskygger andre valpete mememynter slik at de er like små som chihuahuaer. Med sin fusjon av AI og sin søte og minneverdige maskot, er himmelen grensen for Shiba Memu. Bli en topphund ved å investere i SHMU!

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper SHMU her <<<

3. AltSignals (ASI) – et interessant token for AI signaler

Hva er AltSignals?

AltSignals er en av kryptomarkedets ledende leverandører av trading-signaler, og har produsert mer enn 1500 trading-anrop siden plattformen ble lansert i 2017. Gjennom årene har AltSignals etablert seg som en svært pålitelig kilde til trading-informasjon av høy kvalitet, som hjelper medlemmene i fellesskapet med å regelmessig maksimere profitten og de er ratet med 4.9/5 på TrustPilot. Teamet av eksperter og det banebrytende  AltAlgo™ trading-verktøyet har oppnådd dette. 

AltSignals introduserer nå ActualizeAI-verktøyet for å optimalisere handelssignalene sine. Dette bruker den beste mekanismen for kunstig intelligens for å ta plattformens handelssignaler til et helt nytt nivå. Ved siden av denne funksjonen lanserer AltSignals et nytt digitalt token, ASI. 

ActualizeAI vil kjøre signalene sine gjennom prediktiv modellering ved hjelp av algoritmer for maskinlæring og naturlig språkbehandling (NLP). Ved hjelp av historiske tendenser vil dataene bli raffinert, og medlemmene vil kunne tjene enda mer penger. 

ActualizeAI vil være tilgjengelig for eiere av ASI-mynter etter utviklingen, men de som kjøper 50 000 tokens vil få tilgang på livstid. Dette gir innehavere av ASI-mynter eksklusiv tilgang til noen av de beste trading-signalene på markedet, i tillegg til verdiøkningen som forventes i ASI de neste månedene og årene. 

I tillegg vil eierne av ASI-mynter får tilgang til AI Members Club, noe som gir ytterligere muligheter til å tjene passive inntekter via Innovate2Earn-ordningen. Denne ordningen belønner brukerne som gir tilbakemelding på funksjoner i beta-fasen av produksjonen, ved å gi de tilgang til de meste lukurative og offentlige presale arrangementene. 

ASIs ICO ble lansert i begynnelsen av mars 2023 til en pris på $ 0.012. Denne prisen vil øke gjennom de 5 trinnene i det kommende presale til en endelig verdi på $ 0.02274, noe som gir de tidligste investorene en enestående avkastning på 228 % i løpet av ICOens varighet. 

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper ASI her <<<

4. Metacade (MCADE) – GameFi ICO ser lovende ut 

Hva er Metacade?

Metacade er en helt ny satsing i GameFi som tar sikte på å bygge den største «play-to-earn» (P2E) blokkjede-baserte virtuelle arkaden. Det er et knutepunkt som lar spillfans, spillutviklere og kryptoentusiaster tilbringe tid sammen og lære om GameFi. 

I tillegg til å oppleve de beste nye P2E-spillene kan brukerne også oppnå belønninger for å sosialt interagere med fellesskapet, dele spillanmeldelser og alfa, og bidra til live-chatter og Reddit-lignende forums. 

Fellesskapet er kjernen i hele Metacades plattform, og ingenting blir gjort uten å ta hensyn til behovene til de som betyr mest, nemlig medlemmene. Derfor introduserer Metacade forskjellige inntjeningskanaler som medlemmene kan bruke utenfor den tradisjonelle P2E-mekanismen knyttet til GameFi-titler. Disse inkluderer Create2Earn-ordningen, som oppfordrer til sosiale interaksjoner, token-ordningen under Compete2Earn-banneret, og fra 1.kvartal 2024, Work2Earn.

Det siste av disse initiativene er Metacades fremtredende funksjon, Metagrants. Gjennom Metagrants-programmet kan utviklere motta kryptofinansiering for å lage de beste og mest spennende nye titlene, eksklusivt for Metacade.  Utviklere kan sende inn søknader angående nye spill de ønsker å skape. Disse blir samlet opp før de sendes til MCADE-fellesskapet for avstemning. De mest populære ideene går i produksjon med støtte fra kryptofinansiering i form av en Metagrant. 

Denne ordningen styrker Work2Earn ved å gi utviklere erfaring som kan legges til CV-en deres og hjelpe dem med å søke på de tilgjengelige mulighetene på Metacades jobbtavle. I tillegg bidrar Metagrants til det fellesskap-fokuserte bikube-tankegang bak Metacade ved å gi medlemmene kontroll over hvilke titler som går i produksjon, samtidig som at det gjør at Metacade-plattformen fører an i GameFi-revolusjonen.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper MCADE her <<<

5. Metablaze (MBLZ) – DeFi/GameFi open-world game med et storslått design

Hva er Metablaze?

Metablaze er et annet nytt GameFi-token som startet sin ICO i mai 2022 for å skaffe penger til å bygge en av blokkjede-spillenes mest storslåtte og ambisiøse spillopplevelser i en open-world. Spillet inneholder NFT-myntede goblins og kommer i to faser. 

Minispillet MetaMines er et tidsbegrenset strategispill der spillerne satser tokens for å forbedre gruvedriften i det opprinnelige Galaxia Blue-metaverset. Den andre fasen består av en dyptgående og rik historieforteller som gir spillere og karakterer i den virtuelle Galaxia Blue-verdenen en enestående fortelling, bakgrunnshistorie og uendelige muligheter for spillere til å ta spillet videre. Det endeliget målet er at Metablaze skal bli et at de største RPG-spillene i den blokkjede-baserte spillsfæren.

I motsetning til de fleste GameFi titler, som belønner spillere i det innebygde tokenet eller en «stablecoin», bruker Metablaze andre digitale mynter som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), eller Solana (SOL), som belønninger.

For å forsikre potensielle investorer om kvaliteten på de fremtidige planene og plattformen deres, har teamet henvendt seg til CertiK for fullstendig verifisering, noe som har blitt godt mottatt. Denne tilliten, og Metablazes spennende planer om å skape omveltninger i MMORPG blokkjede-spillsektoren, gjør MBLZ til et spennende ICO-selskap for investorer. 

6. Artyfact (ARTY) – gaming metaverse med en Play-and-Earn (PAE) økonomi

Hva er Artyfact?

Artyfact er den første Web3 metaverse-spillopplevelsen som kombinerer AAA-kvalitetsspill med de store inntjeningsmulighetene som presenteres av GameFi mekanikk ved hjelp av banebrytende spill-og-tjen-modell (PAE). Artyfact brukere, kjent som borgere, kan spille AAA-kvalitetsspill mens de tjener det opprinnelige digitale ARTY-tokenet, som har flere bruksområder. 

Brukere kan for eksempel bruke ARTY-myntene sine til å kjøpe og handle NFTer, for eksempel avatarer, våpen, virtuelle tomter og andre digitale eiendeler på nettmarkedet. Brukerne kan også glede seg over en rekke online-opplevelser, blant annet virtuelle konserter, digitale kunstutstillinger og virtuelle motevisninger. 

Artyfact vil ha flere ulike spillmoduser, inkludert PAE-deathmatches, battle royale-moduser, opptjening av ARTY-tokens og rangeringspoeng som åpner for nye spillopplevelser. I tillegg kan innbyggerne organisere muligheter for å tjene på eiendommene sine ved å være vertskap for virtuelle opplevelser som andre borgere kan ha glede av. Plattformen tar sikte på å tiltrekke influensere og merkevarer til plattformen gjennom denne muligheten, slik at de kan kommunisere med fansen på en helt ny og banebrytende måte.

7. ALINK AI (ALINK) – åpen og desentralisert markedsplass for AI-tjenester 

Hva er ALINK AI?

ALINK AI er en åpen kilde og desentralisert plattform som gir tilgang til AI-tjenester via blokkjede-teknologi. Nettverket lat utviklere liste opp sine AI-produkter og gjøre dem fritt tilgjengelig for alle med internettforbindelse. Tjenestene som er tilgjengelige går fra den enkleste AI-algoritmen til komplette fullt fungerende ende-til-ende-løsninger.

Flere kritiske komponenter samarbeider for å legge til rette for dette desentraliserte nettverket av AI-tjenester. Alt er basert på det overordnede målet om å skape et funksjonelt skalerbart system som er basert på open-source, men som likevel er i samsvar med forskriftsmessige og juridiske krav. 

Utvekslingsmediet på plattformen er det opprinnelige ALINK-tokenet. Med dette kan brukerne kjøpe det AI-aktiverte programmet eller tjenestene som best oppfyller deres behov. Disse transaksjonene finner sted på plattformens markedsplass, som fungerer som en mellommann mellom datatilbydere og forbrukere, slik at de kan handle effektivt, pålitelig og sikker

8. OptionBlitz (BLX) – desentralisert sosial trading-plattform 

Hva er OptionBlitz?

OptionBlitz er en trading-plattform bygget på Etereums lag-2 blokkjede med Arbitums skaleringsløsning, som gir OptionBlitz-brukere en svært responsiv brukeropplevelse. Plattformen tilbyr trading-alternativer, som spesialiserer seg på zero-day-alternativer med utløpstider som varierer fra 10 sekunder til 24 timer. 

Plattformen tilbyr flere trading-produkter. Disse inkluderer klassiske alternativer, digitale alternativer og produkter fra flaggskipet Turbos. Turbos er det første desentraliserte Turbos-produktet som noensinne inntar Web3-verdenen. Det kombinerer kraften til leveraged sertifikater og evigvarende bytter. Ytterligere sosiale handelsfunksjoner, som for eksempel live-meldinger, ser ut til å presse DeFi-sektoren fremover. 

BLX ICO åpnet i slutten av februar til  $ 0.10 per token og har et «soft cap» på $ 1.2 millioner. Tidlige investorer vil være garantert tilgang til gratis handelssignaler på OptionBlitz når de krever inn token-forsyningen etter slutten av ICO, sammen med flere andre eksklusive fordeler som vil hjelpe dem med å ta lønnsomme beslutninger innen trading. 

9. Vivi (VIVI) – desentralisert video-delingsplattform

Hva er VIVI?

VIVI er en helt ny desentralisert plattform der skapere av kort videoinnhold kan dele sine kreasjoner og oppnå belønninger. VIVI er en av de nyeste plattformene for deling av videoinnhold som seerne kan tjene på tiden de bruker online. 

I motsetning til mer sentraliserte apper, som YouTube, som har skifter fokus fra korte videoer til mer langvarig innhold, fokuserer VIVI på korte videoer med sikte på å tiltrekke influencere til plattformen. Målgruppen deres er de som like å legge ut sminke- eller matlagings-tutorials i små korte snutter. 

Et annet  avgjørende element ved VIVIs tilbud er bruk av NFT-briller, som forbedrer forbrukernes seeropplevelse samtidig som de kan tjene VRV- og VIVI-tokens mens de ser på.

Planene for VIVI inkluderer lanseringen av VIVI Sport og VIVI Live Stream. Dette er med på å  utvide plattformens appell og skaper ytterligere nytteverdi for det opprinnelige VIVI-tokenet. Med sin desentraliserte struktur, som beveger seg i sfæren for livestreaming og tipping, lover VIVI brukerne et rettferdig og sikkert miljø.

10. ASTL (ASTL) – prosjekt innen infrastruktur som invester i krypto-mining

Hva er ASTL?

Lansert i juni 2022 av det Hong Kong- baserte private selskapet Astol Advanced Limited. Hvert ASTL ICO-token som blir solgt er med på å samle inn penger for å støtte firmaets krypte-gruvedrift. Innehavere av ASTL-tokens motiveres med løftet om en fast regelmessig inntekt oppnådd ved å drive gruvedrift av nye kryptovaluta-tokens. 

Astol har en diversifisert portefølje, noe som hjelper når den utligner markedssvingninger som påvirker forskjellige valutaer, og holder tapene på et minimum. Hvert ASTL-token støttes av en viss mengde av prosjektets sentrale mining-datakraft, noe som betyr at investorer ikke trenger å leie eller kjøpe gruveutstyr.  De kan lene seg tilbake mens investeringen gjør det harde arbeidet for dem. 

ASTL-tokenet markedsføres som et utmerket og tilgjengelig utgangspunkt for krypto-mining for folk som er nye i krypto-verdenen, ettersom det ikke krever noen forkunnskaper om styrken eller svakhetene til hver mynt. 

ASTL ICO tilbyr tre pakker for investorer som ønsker å kjøpe tokens, med et presale som strekker seg til slutten av desember 2023. De tre pakkene er light, classic og rich, og varierer fra  $ 100 til $ 5000. Jo større den opprinnelige investeringen er, desto større er den potensielle avkastningen. 

11. Moovy (MOIL) – unik drive2earn plattform lanserer ICO i mars 2023

Hva er Moovy?

Moovy er et banebrytende drive2earn prosjekt innen kryptovaluta. Det har som mål å forene sosiale nettverk og online gaming. Blokkjede-teknologi og DeFi- og GameFi-mekanikk gjør det mulig for brukerne å kjøpe virkelige biler og tjene krypto-belønninger samtidig som de øker sin sosiale omgangskrets. 

Den unike drive2earn-infrastrukturen gjør det mulig for brukerne å tjene MGAS-tokens mens  de kjører, som kan byttes mot varer i GameFi-økosystemet eller mot fiat-valuta. Nye kommende funksjoner inkluderer arrangementer som rallies, turneringer og golden rallies som vil tilby mer lukrative belønninger. 

Moovys avatarsystem vil gi brukerne en fullstendig oppslukende opplevelse der de kan utnytte sine unike ferdigheter for å komme seg videre i spillet. Som mekaniker kan brukerne for eksempel bygge spesialtilpassede kjøretøy og reparere eksisterende kjøretøy. Økologer vil derimot bevare plattformens naturressurser samtidig som de forsker på nye miljøvennlige teknologier.

En helt ny bevegelse innen GameFi-utvikling, Moovy håper deres kommende ICO vil plassere dem i front når det kommer til Web3-kjøreopplevelser.

12. ProjectNexus (XOXO) – TradFi platform benytter seg av blokkjedenes kraft

Hva er ProjectNexus?

ProjectNexus er en helt ny plattform som tar sikte på å forstyrre de tradisjonelle markedene for eiendoms- og aksjehandel ved å utnytte kraften i blokkjeden til å desentralisere og demokratisere disse tidligere utvalgt konvensjonelle finansielle produktene. 

Drevet av den opprinnelige XOXO-mynten, tilbyr ProjectNexus flere forskjellige tjenester som kan ha en revolusjonerende innvirkning på hvordan investorer bygger sine TradFi-porteføljer tiden fremover. I tillegg til å gi brukerne tilgang til eiendom, derivater og investeringsmulighet i krypto, har Naxus også en mikrolåns-funksjon som gir sikkerhet til brukere som opplever kortsiktige problemer med kontantstrømmen.  

Plattformens fortjeneste-genererende mekanikk gjør det mulig for brukere å bruke eiendoms-token, krypto og aksjer i den virkelige verden på en enkel måte som bare er tilgjengelig ved hjelp av det desentraliserte nettet. Dette kan resultere i at finansielle investeringer åpnes for et helt nytt massepublikum som slike pakker tidligere har vært utilgjengelige for. 

13. WeSendIt (WSI) – desentralisert løsning for fildeling og lagring

Hva er WeSendIt?

WeSendIt er en ny Web3-tjeneste som bruker blokkjeden til å tilby desentralisert fildeling og skylagring. Plattformens nye 3.0-versjon gjør det mulig for brukere å tjene passive inntekter gjennom tokeniserte belønninger hver gang de bruker nettverket til å sende data. 

Dette BEP-20 WSI tokenet kan byttes mot ulike tjenester, inkludert reklame, skalerbar datalagring og rabatter på abonnementer for ulike tjenester. Ytterligere belønninger er tilgjengelige for brukere gjennom kundehenvisninger til plattformen. 

WeSendIt ble designet som et rimelig, desentralisert alternativ til de dyrere, sentraliserte fildelings- og datalagringsløsningene som tilbys av teknologigiganter som Amazon, Google og Microsoft. Takket være mer enn tre tiårs erfaring i sektoren har WeSendIt betjent mer enn tre millioner kunder i mer enn 150 land. 

Ettersom etterspørselen etter desentraliserte fildelingsløsninger øker, er  WSIs ICO en enestående mulighet til å støtte en veletablert, pålitelig tjenesteleverandør nå som de beveger seg inn i Web3

14. Heroes of Mavia (MAVIA) – P2E battle-building plattform med sterk ICO ytelse

Hva er Heroes of Mavia?

Heroes of Mavia er en spennende battle-builder P2E-spillplattform der spillerne bygger opp en hær, befester baser og begir seg ut i overbevisende spiller-mot-spiller-kamper mot andre spillere for å erobre fiendens baser og styrke sin makt. Spillere kan tjene RUBY-tokens som belønning for seiere og fremgang i spillet. 

RUBY-tokens kan byttes mot oppgraderte våpen, nye befestninger og nye enheter til hæren for å styrke hver enkelt brukers posisjon før neste kamp begynner. Spillfunksjonene inkluderer direkte strømming av kamper og et verktøy for administrering av partnerskap som lar brukerne forhandle om militære allianser mens de tjener passive inntekter. 

Det opprinnelige MAVIA-tokenet, selv om det ikke omfatter byttevalutaen, underbygger den voksende utviklingen av plattformen, inkludert regelmessige utgivelser av nye NFT-våpen og andre digitale eiendeler, som vil øke myntens nytteverdi. 

Heroes og Mavia har tiltrukket seg en sterk fanbase på sosial medier under ICO, med tidlige investorer som ønsker å høste fordelene nå som plattformen utvides mot lansering av Free2Play-motoren i 2. kvartal 2023

15. Kryptview (KVT) – interaktiv desentralisert «Research2Earn» trading-plattform 

Hva er Kryptview?

Kryptviews banebrytende nye Research2Earn plattform har som mål å demokratisere produksjonen av trading-informasjon ved å stimulere brukerne til å undersøke andre kryptovalutaer, prosjekter og tokens før de deler informasjonen med andre tradere. Belønninger tjenes ved å evaluere, analysere og gjennomgå nye og etablerte prosjekter innen krypto.

Andre muligheter for å tjene penger inkluderer å dra nytte av «research bounties» lagt ut av andre brukere angående informasjon om en bestemt eiendel. Alle dusører og belønninger legges ut og opptjenes i den opprinnelige KVT-mynten, som ligger til grunn for all aktivitet i Kryptviews økosystem. 

Kryptview har som mål å bli den første plattformen som baserer seg på  brukergenerert forskning i stedet for den som leveres av krypto-eksperter. Og på denne måten bygge verdens største peer-ledede fellesskap av krypto-tradere. Med støtte fra store navn i kryptoindustrien som The Blox and Matters, utgjør KVTs ICO tilbud på 12,5 % av den totale forsyningen av tokens en enestående mulighet for smarte investorer til å høste fortjeneste når samfunnet vokser i de kommende månedene og årene. 

Kjøp av ICO og bidra til å samle inn penger

Hva du bør se etter i en «Initial Coin Offering»

Det er flere ting å vurdere i en ICO før du kjøper tokenet. Husk at en ICO er et nystartet prosjekt som ofte ikke har støtte fra en etablert plattform i ryggen.

Ta en titt på nettstedet og les whitepaper. Dette vil bidra til å avgjøre om målene er gjennomførbare. Et tegn på betryggelse kan finnes i prosjekter som har innsendt seg selv og sin prosjektkoding til blokkjede-revisjonsfirmaer, for eksempel CertiK, som grundig undersøker prosjektets levedyktighet. Dette vil omfatte plattformens legalitet og tokenomics. 

Til slutt bør du se etter om prosjektet har etablert partnerskap med eksisterende store bedrifter innen teknologi, finans eller Web3. Dette er ofte et godt tegn på om prosjektet virker gjennomførbart eller ikke. 

Hvordan vet jeg når nye mynter blir lansert?

Flere ledende nettsteder inneholder kalendere over kommende ICOer, noe som hjelper investorer med å holde seg i forkant av resten av markedet når det kommer til lanseringen av nye spennende mynter.

Fordeler ved «Initial Coin Offerings»

Vellykkede ICOer gir flere fordeler for både nye prosjekter innen kryptovaluta og investorer. Disse omfatter blant annet: 

·         Tilgjengelig finansiering for å støtte prosjektet etter hvert som det blir etablert. 

·         Tilgjengelighet på nettet gjør det enkelt å investere med mindre papirarbeid enn andre investeringer. 

·         Tilbyr høye likviditetsnivåer for nye prosjekter når de starter opp, noe som reduserer risikoen for investorene.

·        Lave token-priser under IOC kan åpne for potensielt enorme fortjenester for tidlige investorer

Ulemper ved «Initial Coin Offerings»

Andre ICOer kommer imidlertid også med flere potensielle røde flagg som investorer bør være oppmerksomme på. Disse inkluderer: 

·         Kryptovaluta er notorisk ustabile digitale eiendeler. Nye prosjekter innen kryptovaluta er enda mer ustabile etter hvert som de etablerer seg. 

·         På bakgrunn av manglende regulering kan ICOer være svindelaktige.

Vanlige krypto-spørsmål (FAQs)

Hva er kryptovalutaer?

Kryptovaluta er en virtuell eiendel i form av digitale mynter som bruker krypteringsteknologi fra blokkjeden til å verifisere transaksjoner via et sett med sikre betingelser, for eksempel smart-kontrakter, som styrer opprettelsen av nye mynter som utgjør valutaen. 

Noen kryptovalutaer er desentraliserte og de fleste jobber for å være det, noe som betyr at de ikke kontrolleres av et sentralt knutepunkt, for eksempel en bank eller regjering. 

Hva betyr ICO?

ICO står for “initial coin offering”, ofte kjent som et presale (forhåndssalg). En ICO er en populær metode som blokkjede-startups bruker for å skaffe penger før mynten blir oppført for publikum på kryptobørser. 

Et bestemt antall tokens tilbys private investorer til en fast rabattert pris. Disse potensielle investorene belønnes med en høyere potensiell avkastning når mynten blir offentliggjort. 

Er ICOer ulovlige?

Selv om de i stor grad er uregulerte, er «initial coin offerings» fullstendig lovlige. Alle ICOer må imidlertid bestå Howey-testen, fastsatt av US Securities and Exchange Commission (SEC), for å avgjøre om en ICO er et investeringsinstrument.

Er en ICO-mynt en god investering?

En ICO-kampanje kan være en av de mest lukrative måtene å investere penger på, takket være muligheten til å kjøpe tokens til en lav pris mot potensielt god avkastning.

Det er imidlertid et høyt risikonivå knyttet til ICO-er, siden de noen ganger har liten støtte fra et pågående prosjekt bak seg.

Hvor kan jeg kjøpe ICO-krypto? 

Den beste måten å kjøpe ICO-krypto på er å registrere seg for ICO voa myntens nettsted og deretter bruke den relevante valutaen, ofte Bitcoin (BTC) eller Ether (ETH), i kryptolommebøker for å reservere nye tokens i det aktuelle presale.

Hvilke ICOer er regnet som topp 2 i 2023? 

Flere spennende ICOer er tilgjengelige for dyktige investorer i 2023. Det forventes at er Chancer-tokenet CHANCER vil være det beste ICO-alternativet som kan gjøre det stort i år. Den andre er Shiba Memu-mynten SHMU. Gjør din egen etterforskning, ettersom mange eksperter anbefaler å ikke gå glipp av denne.  

Hva er hovedforskjellen mellom en ICO og en IPO(børsnotering)?

Hovedforskjellen mellom en ICO og en børsnotering (IPO) er at en ICO er et presale som er åpent for en gruppe private investorer. En IPO er derimot et presale for å samle inn penger som er tilgjengelig for allmennheten.

Hva skjer med midlene fra en ICO?

Pengene som samles inn fra en ICO er reservert til prosjektet når sine finansielle mål, hvorav midlene frigjøres, og investorene gjør krav på sine tokens. Midlene returneres til investorene hvis ICO prosjektet ikke samler inn nok penger til å nå målet.

Back