De beste 4 krypto-presale for september med enormt potensial   

Kryptografen
Oppdatert 01,september 2023

Kryptovalutaenes verden er utrolig dynamisk. Hver dag slutter nye deltakere seg til striden – noen drevet av ambisjoner, andre bare imiterer og atter andre er opportunister som ønsker å ri på kryptobølgen. Men som mange erfarne krypto-tradere påpeker ligger det muligheter for å oppdage gjemte skatter kryptosfæren. Historier om ufattelig rikdom er ikke bare legender – de er de håndgripelige resultatene av kloke investeringer i de beste krypto-ICO-ene.

Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer vesentlig risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense. Innholdet i artikkelen er ikke investeringsråd og reflekterer ikke Kryptografens redaksjonelle syn.

For å sette sammen en liste over de beste krypto-tokens i presale for september, har vi vurdert mange mynter med robuste beregninger – som troverdigheten til teamene, styrken til tokenomics, den tekniske kapasiteten i whitepaper og bruker-caser i den virkelige verden.

For dette formålet er de fire beste krypto-presale for september:

  • Shiba Memu (SHMU)
  • Chancer (CHANCER)
  • Altsignals (ASI)
  • Dogodoge (DOGO)

Shiba Memu: Den selvpromoterende valpen klar til å lede kryptoflokken

Meme-mynter har en spesiell plass i kryptosfærens hjerter og sinn. Disse gåtefulle myntene gir et element av humor og lettsindighet til det ellers ultra-seriøse og tørre landskapet med investeringer. Disse tilsynelatende «verdiløse» tokens har kommet seg til toppen av kryptomarkedene og står høyt blant de «seriøse» myntene. Beviset på dette er at meme-mynter har gått fra bokstavelig talt ingenting til en markedsverdi på over $ 20 milliarder, femtedelen av hele kryptomarkedet.

Det er her Shiba Memu tjener til maten: En meme-mynt som kan komme til å herske over  dem alle. Hva er det som gjør Shiba Memu så interessant? Det er den første mynten som aktivt markedsfører seg selv. Ved å bruke en AI-drevet motor sporer Shiba Memu omtale av seg selv gjennom internett, vurderer markedets tidsånd og promoterer seg selv basert på markedstrender og stemning i bransjen.

For å øke spenningen introduserte Shiba Memu et av de beste krypto-presale som noen gang er sett. Det 60-dager lange presale vil se prisen på Shiba Memu-tokenet øke hver dag. Presale startet på $ 0.011125 per token, men vil ende på $ 0.0244. Ved hver soloppgang øker prisen på Shiba Memu et hakk mer, noe som oppmuntrer til å komme tidlig inn på et av de beste krypto-presale på markedet denne september.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper SHMU, her <<<

Chancer: Banebrytende i en verden av krypto-presale

Det er på tide å oppdage Chancer, den fremtredende spilleren på listen over beste krypto-ICO-er for september . Dette er ikke ditt gjennomsnittlige digitale token, Chancer er en desentralisert, peer-to-peer (P2P) bettingplattform som vekker oppmerksomhet og setter nye standarder. Den gir enkeltpersoner muligheter til å lage sine egne betting-markeder, diktere sine egne odds og glede seg over innsatser uten å trenge et mellomledd.

Chancer har annonsert sin forestående notering på Bitmart og sørger for at potten smaker enda søtere med et gavedryss på $ 100.000. Med presale som raskt nærmer seg slutten og en prisøkning som ligger i kortene, er Chancer-tokens tilgjengelig for $ 0.011, en pris som aldri vil gå så lavt igjen.

Det er åpenbart hvorfor den er en stjerne i listen vår over beste krypto-presale for september– Chancer sitt presale er ikke bare det beste krypto-presale som finnes, det er en mulighet til å være en del av en  online betting-industri verdt flere milliarder dollar.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper CHANCER, her <<<

AltSignals: Stjernespilleren i denne månedens utvalg av beste krypto-presale

Se for deg en verden der din trading av krypto blir styrt av banebrytende AI, og gjør de kaotiske markedsbølgene til et jevnt eventyr på speilblankt hav. Dette er virkeligheten som AltSignals skaper, og den inviterer deg til å være en del av reisen gjennom et av de beste krypto-presale i september måned. 

Etablert i 2017, har AltSignals skapt seg et omdømme som en pålitelig leverandør av krypto trading-signaler. Med lanseringen av ASI-tokenet tar den et stort hopp inn i rampelyset som en av de beste krypto-ICO-ene som finnes.

Hvorfor? Fordi AltSignals er designet for å styrke tradere som deg, med intelligente datadrevne strategier som tar sikte på å maksimere avkastningen. ASI-presale finansierer utviklingen av ActualizeAI-programmet, en AI-drevet motor som vil gjøre AltSignals-anropene enda mer nøyaktige og levere enda høyere fortjeneste for brukerne på plattformen. I den travle basaren med kryptomuligheter er AltSignals sitt presale den gylne billetten du har lett etter.

AltSignals er for øyeblikket i fase 2 av presale, og tokens er tilgjengelig til bare $0.01875, noe som gjør den til et må-ha-token i enhver portefølje.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper ASI, her <<<

Dogodoge: Dykk inn i Dogoverse

Ta et dypdykk inn i Dogoverse med Dogodoge, meme-mynten som redefinerer kryptolandskapet. Dette er ikke bare en leken valp i det digitale riket: Dogodoge står høyt som et P2E (Play-to-Earn) token, og kan skryte av sitt eget univers – Dogoverse.

Beriket med innebygde NFT-er og et viltvoksende metavers er mulighetene grenseløse. DOGO-tokenet, bygget på Ethereum-nettverket, er det bankende hjertet i Dogodoge-økosystemet. Med en robust forsyning på 10 milliarder, i likhet med andre bemerkelsesverdige altcoins, er Dogodoge allsidig i bruken. Fra å snappe opp NFT-er, dykke inn i spillmoduser til styrende organer er DOGO nøkkelen.

Det beste med det hele? Spillere kan sømløst konvertere sine hardt opptjente Dogodoge-tokens til hvilken som helst valuta via Dogo Swap DEX eller satse på DOGO, og låse opp ekstra fordeler i spillet. Utpekt som en av de beste krypto-ICO-ene for september, er Dogodoge ikke bare en mynt – den er et fascinerende eventyr. Er du klar for det beste krypto-presale i Dogoverse?

Siste ord

Avslutningsvis fremhevet den grundige utvelgelsesprosessen av de beste krypto-presale Shiba Memu, Chancer, AltSignals og Dogodoge. Hver mynt tilbyr en unik og lovende satsning i kryptolandskapet. De representerer investeringsmuligheter og inngangsporter til innovative og potensielt transformerende prosjekter.

Back