Fremdrift i september måned: Dykk ned i de 4 beste kryptoprosjektene

Kryptografen
Oppdatert 07,september 2023

Det kan være utfordrende å navigere i kryptomarkedet, spesielt når man skal finne den beste kryptoen å kjøpe. Denne artikkelen tar for seg fire prosjekter som investorer er eksepsjonelt begeistret for.

De er ikke bare innovative, disse prosjektene har et høyt vekstpotensial. De ble nøye valgt basert på ulike faktorer – som teknologisk oppfinnsomhet, transformativt potensial og sterkt felleskapsengasjement. Les videre for å finne ut hvilken krypto du bør kjøpe i dag.

Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer vesentlig risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense. Innholdet i artikkelen er ikke investeringsråd og reflekterer ikke Kryptografens redaksjonelle syn.

Beste kryptovalutaer å kjøpe i september:

  1. Shiba Memu: Meme-mynten som kan markedsføre seg selv
  2. Chancer: Betting- og veddemålsbransjen omdefinert
  3. AltSignals: Trading-signaler på neste nivå med en AI-vri
  4. Metacade: Hjemmet til play-to-earn-gaming

1. Shiba Memu: Meme-mynten som kan markedsføre seg selv

Shiba Memu redefinerer hva det vil si å være en meme-mynt. Mens de fleste meme-mynter er avhengige av ustadige menneskedrevne hype-sykluser for å bli lagt merke til og ofte stuper, skriver Shiba Memu om håndboken. Denne gjennombruddsstjernen bruker banebrytende kunstig intelligens for å markedsføre seg selv, forutse markedstrender og engasjere seg med potensielle investorer.

Shiba Memu fungerer som sitt eget PR-byrå, bruker naturlig språkbehandling for å lese rommet og sentimentanalyse for å måle interessen og justerer strategien etter hvert som den blir stadig smartere. Denne selvopprettholdende fremdriften gjør den ikke bare til en topp krypto å kjøpe, men uten tvil den beste krypto å kjøpe nå. Shiba Memu, som er bygd på meme-kultur og AI, er en kraft mange investorer er positive til. Den blir sett på som en potensiell leder for meme-mynter.

Spenningen blir ytterligere drevet av prisstrategien for presale. Den daglige prisøkningen på $ 0.000225 betyr at SHMU vil stige med over 240 % ved slutten av presale. Da det fremdeles er tid før presale avsluttes, er det en mulighet til å dra nytte av disse daglige prisøkningene.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper SHMU, her <<<

2. Chancer: Betting og veddemål omdefinert

Lurer du på hvilken krypto du skal kjøpe nå? Se ikke lenger enn til Chancer, en banebrytende peer-to-peer betting-plattform. Chancer ble grunnlagt av  gründer-brødrene Adam og Paul Kelbie. De har som mål å revolusjonere veddemål og betting-bransjen ved å tilby et desentralisert rom der spillere fritt kan opprette og delta i tilpassede betting-markeder.

Tenk deg å vedde på store sportsbegivenheter og kompisenes evne til å spise syv pølser på under ett minutt. Alt dette uten at en sentralisert tredjepart forvrir oddsen eller tar sin del av kaka. Dette er hva Chancer kan tilby.

Kelbie-brødrene, som erkjenner problemene med sentralisert kontroll i gjeldende betting-plattformer, satte seg fore å tilby et alternativ for å vedde basert på åpenhet, rettferdighet og glede. Den praktiske tilnærmingen har vært avgjørende for prosjektets presale-suksess.

For eksempel har de vært direkte i kontakt med investorer i prosjektets Telegram-kanal og organisert massive gavedryss, inkludert en Las Vegas-tur og premier på hele $ 100.000 i CHANCER-tokens! Alt i alt er Chancer et lovende bet for den beste kryptoen å kjøpe nå.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper CHANCER, her <<<

3. AltSignals: Trading-signaler på neste nivå med en AI-vri

Når man skal finne den beste kryptoen å kjøpe nå, har AltSignals vært et ledelys for tradere siden oppstarten i 2017. Over 50.000 abonnenter har tillit til plattformen, med 4,9/5 stjerner på Trustpilot og en gjennomsnittlig gevinstrate på 64 %. Avkastningen er slående – bare i juni 2023 ga den en avkastning på 1829 % og en gevinstrate på 72 % med sine Binance Futures-signaler.

Bak denne suksessen ligger det anerkjente AltAlgo™-verktøyet som AltSignals planlegger å bygge videre på for å lage et AI-basert trading-system kalt ActualizeAI. Planen er å øke den gjennomsnittlige gevinstraten til 80 %!

For å drive denne ambisiøse satsingen lanserer AltSignals ASI-tokenet, nøkkelen til å få tilgang til ActualizeAI sine overlegne trading-signaler. Eierskap av så få som 50.000 ASI-tokens vil sikre livslang tilgang til dette systemet.

Utover disse signalene kan eiere av ASI-tokens bli med i AI Members Club, som gir investorer en sjanse til å prøve nye funksjoner i retur for ytterligere ASI-tokens. Med ActualizeAI som forventes å debutere tidlig i 2024, får ASI raskt rykte som den beste kryptovalutaen å kjøpe i sitt pågående presale.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper ASI, her <<<

4. Metacade: Hjemmet til play-to-earn gaming

Metacade er et play-to-earn (P2E)-prosjekt som har som mål å bli plattformen med at på ett sted for både spillere, kryptoentusiaster og utviklere. Designet som et alt-i-ett-fellesskapshub, har Metacade som mål å endre landskapet for krypto-gaming ved å kombinere en omfattende arkade av titler med blokkjedeteknologi. Hvis du er tilhenger av P2E-gaming og lurer på hvilken krypto du skal kjøpe i dag, er Metacade et solid valg.

Både handling og investering støtter denne visjonen. Tidligere i år fikk plattformen inn over $ 15 millioner i presale og gikk inn i samarbeid med ledende Web3-firmaer som Metastudio og Metafuse. Disse midlene har vært medvirkende til plattformens vekst, spesielt for utrullingen av Metagrants-programmet.

Dette initiativet gir MCADE-tokeneiere direkte medbestemmelse i fremtiden til P2E-spill. De kan stemme på hvilke spillutviklere som får økonomisk støtte fra fellesskapets skattkammer, med polerte titler som blir lagt til Metacade sin virtuelle arkade. Dette nivået av fellesskapsengasjement og involvering er enestående i Web3-området. Når det gjelder den beste kryptoen å kjøpe nå, er MCADE-tokenet et enestående valg.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper MCADE, her <<<

Disse prosjektene kan være den beste kryptoen å kjøpe nå i september

Å gå gjennom den stadig voksende kryptoverdenen for å identifisere den beste kryptoen å kjøpe var ingen enkel prestasjon. Etter grundig analyse har imidlertid disse fire dukket opp som utrolige investeringsmuligheter. Hver av dem har et betydelig potensial til å forstyrre eller bli ledende innen sine respektive felt. For den beste kryptovalutaen å kjøpe i dag, ikke se lenger enn til:

  1. Shiba Memu
  2. Chancer
  3. AltSignals
  4. Metacade
Back