Dra nytte av krypto-oksemarkedet: Bli en del av den enorme $ 2.9m -stigningen med Shiba Memu

Kryptografen
Oppdatert 22,september 2023

2023-kryptomarkedet har hatt sin andel av høydepunkter og nedturer. Til tross for at markedssentimentet ble mer optimistisk enn mørket og undergangen i 2022, har markedet stort sett beveget seg sidelengs siden den gang. Men håpet er alltid tilstedeværende i kryptoverdenen. Til tross for de verste kryptovintrene og bjørnemarkedene, er det alltid et nytt gyllent krypto-bullmarked å se frem til.

Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer vesentlig risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense. Innholdet i artikkelen er ikke investeringsråd og reflekterer ikke Kryptografens redaksjonelle syn.

Et av de beste kryptoprosjektene i 2023 er klar til å høste fordelene av det neste store krypto-oksemarkedet – og presale har så langt allerede fått inn $ 2.9m på bare 11 uker. Shiba Memu (SHMU) er ikke bare en hvilken som helst meme-mynt. Investorer ga den skikkelig fart i tidlig fase med sin innovative blanding av kunstig intelligens og meme-mynt-sjarm.

Les videre for å finne ut hvorfor SHMU-eiere er positive med hensyn til Shiba Memu sine utsikter foran neste krypto-oksemarked.

Hva er Shiba Memu?

Meme-mynter som Dogecoin og Shiba Inu ga historisk, livsendrende avkastning for tidlige eiere som timet innganger og utganger perfekt. Dette førte til en enestående økning i popularitet blant meme-mynter, med nisjen som vokste fra en markedsverdi på $ 0 i 2020 til nesten $ 15 milliarder når dette skrives.

Men til tross for den bemerkelsesverdige veksten har mange meme-mynter fått kritikk for sin overdrevne tillit til hype-drevet markedsføring med svært lite substans (hvis noen). Eksempel: Pepe Coin var blant de største meme-mynt-vinnerne i 2023, og steg til en markedsverdi på $ 1 milliard fra april til mai, selv uten noen håndgripelig nytte. Riktignok har Pepe Coin stupt i verdi, og mistet 81 % av verdien på noen få måneder, uten noen løsning i sikte for PEPE-eiere.

Det er der Shiba Memu (SHMU) skiller seg ut fra de fleste meme-mynter med sin innovative bruk av AI for å opprettholde populariteten som meme-mynter trenger for å fortsette å øke i verdi. Shiba Memu utnytter AI og naturlig språkbehandling (NLP) for å spre sin markedsføringsstrategi autonomt. Algoritmene finjusterer produksjonen av innhold og engasjementsstrategien for sosiale medier avhengig av den rådende markedsstemningen.

Det er et verktøy som aldri før har vært sett i meme-mynt-området – og det er grunnen til at mange krypto-observatører plasserer Shiba Memu som et av de beste krypto-presale å kjøpe i 2023.

Spenningen rundt Shiba Memu har blitt til en enorm suksess, med SHMU-token-presale som har fått inn $ 2.9m i løpet av 11 uker. Shiba Memu ICO-presale ble forlenget med ytterligere 60 dager for nye investorer som kan dra nytte av de progressive daglige token-prisøkningene på $ 0.000225 – og potensielt doble avkastningen før lansering og notering på børs. Det kan være det beste krypto-presale å investere i akkurat nå.

Hvordan fungerer Shiba Memu?

Shiba Memu har sofistikerte AI- og NLP-algoritmer som bruker sentimentanalyse og maskinlæring for å styre markedsførings- og PR-strategiene selv.

Protokollen samler data gjennom sentimentanalyse på tvers av nettbaserte og sosiale medieplattformer for å se hva folk mener om den. Deretter utnytter Shiba Memu AI til autonomt å lage og spre skreddersydd innhold på tvers av vertikaler på nett, engasjere publikum og formidle budskapet på en intelligent måte. Dette innholdet kan være i foruminnlegg, blogginnlegg, diskusjoner i sosiale medier eller annonser rettet mot å oppnå Shiba Memu sine mål.

Sentimentanalyse vurderer deretter investorenes meninger om mynten, som gir en pekepinn om folk er positive eller negative til den. Basert på denne analysen analyserer prediktiv analyse kontinuerlig enorme datasett og markedstrender for å forstå markedets sannsynlige retning.

Shiba Memu: Hvor høyt kan SHMU-prisen gå i 2025?

Shiba Memu tiltrekker seg ikke bare investorer med sin søte hund – den trekker dem til seg med sine daglige prisøkninger gjennom ICO-fasen. SHMU-tokenet ble lansert til $ 0.011125.

Innen det utvidede presale avsluttes før BitMart-noteringen, vil tokenet ha steget til $ 0.0379, noe som gir tidlige investorer opptil 240 % i avkastning, og de som deltar under utvidelsen forbløffende 119 % i avkastning.

Kryptoanalytikere spår at SHMU kan få en spennende ferd når krypto-oksemarkedet kommer i 2025. Og med AI-integrasjonen er $ 0.50 innen rekkevidde for Shiba Memu.

Shiba Memu: Dette kan være det beste krypto-presale å bli med på i 2023

Presale av krypto er den beste tiden å investere i en kommende protokoll med store løfter og meme-kraft. Men det varer ikke for alltid. Selv om presale av Shiba Memu-tokens har blitt utvidet med ytterligere 60 dager, tikker klokken – og prisene på SHMU-tokens øker gradvis hver dag.

Til den nåværende prisen $ 0.029125 er Shiba Memu et røverkjøp du ikke bør gå glipp av før neste krypto-oksemarked. SHMU-tokenprisene blir kanskje aldri så lave igjen, og muligheten for å tjene penger under presale blir mindre for hver dag.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å være en del av noe revolusjonerende. Bli med i flokken med alfahunde,r og bli med på Shiba Memu sitt presale i dag.

Du kan delta i SHMU sitt presale her.

Back