Lei av de samme gamle myntene? Chancer er den beste kryptoen å investere i

Kryptografen
Oppdatert 25,august 2023

Mange av kryptovalutaene som ble lansert i 2023 kjemper om merket som den beste kryptovalutaen å investere i for dette året.

Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer vesentlig risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense. Innholdet i artikkelen er ikke investeringsråd og reflekterer ikke Kryptografens redaksjonelle syn.

Men for investorer som søker noe annet enn den mettede børsen, har meme-myntene og blokkjedeleverandørene mange alternativer. Chancer, en splitter ny desentralisert betting-plattform, har allerede fått inn over $ 1 million i sin fremragende ICO.

Denne siste deltakeren som håper å vinne tittelen som den beste kryptoen å kjøpe nå har som mål å forstyrre det tradisjonelle online bettinglandskapet, fortsatt dominert av lyssky sentraliserte organer som skaper fremtidens markeder og odds. Etterhvert som Chancer sitt presale fortsetter å bygge seriøs fremdrift, har den en sjanse til å bli den beste kryptovalutaen å investere i dette året? La oss finne ut av det.

Hva er Chancer?

Chancer har et verdsatt online gambling-marked på $60 milliarder å sikte mot, et marked med en forventet vekst til $ 150 milliarder innen 2030. Som svar er Chancer langt fra et typisk kryptoprosjekt.

Chancer, som rister opp online betting- og blokkjedeindustrien, gir også brukere mulighet til å ta kontroll over sin egen bettingopplevelse på nett ved å riste av seg lenkene som er pålagt av tradisjonelle bookmakere.

Chancer er utviklet av Adam og Paul Kelbie, online betting-entusiaster og forretningsentreprenører, og er en plattform for betting-fans. Brødrene liker å sette vennskapelige innsatser mot hverandre, og gjør det samme med det bredere Chancer-fellesskapet.

Fra å spise kyllingvinger til å møte utfordrerne i FIFA, Kelbie-brødrene elsker vennskapelig konkurranse kombinert med litt småprat.

Chancer tilbyr en desentralisert online plattform som forutsier markedsutviklingen, og som lar brukere lage skreddersydde bettingmarkeder med egendefinerte scenarier.

Dette spenner fra morsomme innsatser mellom venner og familier til store globale begivenheter som den neste MVP i Superbowl til hvorvidt Donald Trump sitt politiske comeback endelig er dødt eller ikke. Ved å tilby en genuint interaktiv og personlig bettingopplevelse ulik alle andre, kan dette virkelig bli den beste kryptoen å kjøpe nå.

Den unike peer-to-peer (P2P)-modellen kutter ut mellomleddet, som i tilfellet med online betting er den partiske bookmakeren. Det setter brukere i direkte kontakt med andre spillere, slik at de kan kontrollere sine spill og odds. Med et totalt fokus på rettferdighet og inklusivitet, donerer Chancer til og med 1–2 % av overskuddet til en veldedighet etter fellesskapets valg. Et bettingselskap med sosial samvittighet? Det er unikt!

Hvordan fungerer Chancer?

CHANCER-tokenet underbygger alle aktiviteter på Chancer-plattformen og er nøkkelen til å låse opp det rike antallet funksjoner. Brukere trenger tokenet for å plassere innsatser, motta gevinster og tjene belønninger gjennom hele økosystemet.

I tillegg brukes tokenet til å stimulere brukerdeltagelse via den innovative Share2Earn-ordningen. Brukere som skaper flest bettingmarkeder, øker tilhengerskaren, oppmuntrer nye brukere og engasjerer Chancer-fellesskapet, tjener CHANCER-tokens. Det er bedre enn noen gullmedalje.

Åpenhet er en del av hvordan Kelbie-brødrene viser sin seriøse side med sitt engasjement for sikkerhet og brukeropplevelse. Et team av nøytrale moderatorer overvåker hvert nye marked og sett med odds for å sikre at ingen brukere blir lurt og har en genuin sjanse til å vinne. Alle transaksjoner utføres ved hjelp av smarte kontrakter på Binance Smart Chain (BSC), som gir total åpenhet og en fullstendig uforanderlig hovedbok.

I tillegg har Chancer integrert Google sin enestående WebRTC-programvare for direktesendinger og oppdateringer i sanntid, og muliggjør kommunikasjon og interaksjon mellom brukere. Brukere kan se hendelser de har satset på utfolde seg i sanntid foran øynene sine mens de satser på nye spill etter hvert som de dukker opp.

Chancer sitt håp om å bli den beste kryptovalutaen å investere i er bygget på en brukervennlig og intuitiv P2P-modell, et sikkert og trygt økosystem med potensial til å vokse eksponentielt. Med et så enormt potensial for vekst med sin unike bruker-case, er det lett å se hvorfor så mange satser på CHANCER som vinner av kampen om å være den beste kryptoen å kjøpe nå.

Hvor høyt kan Chancer gå?

Chancer lanserte nylig sin presale-prosess til $ 0.01 og er satt til å øke til en endelig pris på $ 0.021 i tolv faser i løpet av ICO. Når den er fullført vil CHANCER lanseres på den prestisjetunge Bitmart-børsen og åpne seg for et bredere kryptokjøpende publikum.

Med en unik plattform og en fantastisk personlig bettingopplevelse som brukerne kan glede seg over, begynner analytikere å utforske virkningen av Chancer-tokens på det bredere kryptomarkedet. Prisprognosene for denne oppadstigende mynten antyder at Chancer vil øke etter hvert som etterspørselen etter tokens øker, noe som fører til rask verdiøkning.

Analytikere spår at CHANCER kan nå $ 0.25 innen utgangen av dette året før den fortsetter å vokse over $ 1 innen 2025.

Er Chancer den beste kryptoinvesteringen å kjøpe akkurat nå?

CHANCER sitt ønske om å bli den beste kryptoen å kjøpe nå har blitt forsterket av den utmerkede fremdriften generert av et spennende presale som allerede har fått inn imponerende $ 1.6m.

Dette er takket være en enestående bruker-case som ser ut til å forstyrre bettingmarkedet på nett, samt forpliktelsen til å presse plattformen i forkant av kryptoindustrien ved å styrke brukerne. Den nåværende prisen på $ 0.011 ser svært god ut.

Chancer ser det virkelig som sin forpliktelse å engasjere fellesskapet, den har annonsert flere spennende utdelinger under varigheten av ICO, og begynner med et utrolig $ 100 000 token gavedryss som fordeles mellom ti heldige vinnere. Chancer sin appell går lenger enn til kryptoentusiaster og online bettingfans.

Chancer sitt presale er allerede i gang med en Usain Bolt-lignende start når den løper foran feltet med pallens øverste trinn i sikte. Alle som satser på Chancer nå før presale blir utsolgt, har en flott mulighet til å oppnå stor avkastning i løpet av de kommende ukene og månedene ettersom plattformen har som mål å leve opp til sitt potensial som den beste kryptovalutaen å investere i nå. Du kan ta del i CHANCER sitt presale her.

Back