»  Partnerinnhold  »  Forvandler tradisjoner: Prisprognoser for de nye kryptoene Shiba Memu og Wall Street Memes

Forvandler tradisjoner: Prisprognoser for de nye kryptoene Shiba Memu og Wall Street Memes

Kryptografen
calendar 05,september 2023

To meme-mynter har blitt kåret til de beste krypto-presale de siste ukene: Shiba Memu og Wall Street Memes. Den ene lover revolusjonerende AI-drevet markedsføring, og den andre et opprør mot finanseliten. Men hvem vil gå seirende ut? Les videre for å finne ut hvilken som har utholdenhet og hvilken som kan være en flyktig suksess som forsvinner like fort som den dukket opp.

Advarsel: Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense.

Hva er Shiba Memu?

I meme-mynt-markedet, hvor navn forsvinner like raskt som de dukker opp, bryter Shiba Memu mønsteret. For de som er informert, slår Shiba Memu sitt token-salg seg opp som det beste krypto-presale i 2023. Men hva ligger bak alt oppstyret?

Se for deg en verden der meme-mynter ikke bare er avhengige av inkonsekvent menneskestyrt markedsføring der investorer er prisgitt prosjektets markedsføringsbudsjett. Tenk deg i stedet en krypto som kan markedsføre seg selv og opprettholde relevansen ikke bare i dager, men potensielt år. Det er Shiba Memu. 

I motsetning til flere lodne kolleger leker ikke Shiba Memu, den spiller 4D-sjakk. Ved å utnytte kraften til neste generasjons AI-markedsføringsverktøy, venter den ikke på at en tweet skal bli trendy eller at et Reddit-innlegg får gjennomslag. Denne innovative valpen sørger selv for oppmerksomhet og er i stand til å lage pressemeldinger, engasjere seg med følgere på sosiale medier og svare på kommentarer over hele Internett.

Teknologien bak Shiba Memu er intet mindre enn briljant. Med naturlig språkbehandling (NLP) forstår Shiba Memu svingningene i nettdiskusjoner. Sentimentanalyse lar den måle om tonen er positiv eller negativ, og prediktiv analyse forutsier markedsutviklingen, kommende trender og brukeratferd.

Resultatet er en smart meme-mynt som oppsøker, forstår og svarer smart på det som blir sagt på nett. Det er som å ha 100 reklamebyråer som alle utrettelig jobber på en gang, i stand til å svare tilbake nesten umiddelbart med et vittig, datadrevet svar som gjør skeptikere til troende.

Så hvorfor sier alle at Shiba Memu er det beste krypto-presale? Utover den revolusjonerende AI-markedsføringsevnen har investorer blitt fristet av daglige prisøkninger på 1–2 % ($ 0.000225). Gjennom presale vil disse økningene drive SHMU sin pris med 240.67 %! Kombiner dette med den enorme summen $ 2.4m  presale har fått inn på bare 9 uker, og det er lett å se hvorfor Shiba Memu muligens er lederen av flokken i år.

Shiba Memu sin prisprognose 

SHMU er for øyeblikket på $ 0.025300, og det markerer en imponerende 127.42 % økning fra den opprinnelige prisen på $ 0.011125. Med den endelige presale-prisen satt til $ 0.0379 ser fremtiden lovende ut. Prognosene etter presale er svært positive.

Mens SHMU forbereder seg på å gjøre sin debut på Bitmart, spår analytikere en økning drevet av investorinteresse for den unike AI-drevne markedsføringsstrategien. Spol fremover et år, og med AI-markedsføringsmaskineriet i full gang, kan SHMU handles mellom $ 0.50 til $ 0.60. Dette vil bety et svimlende 2271.54 % økning fra dagens verdi.

Hva er Wall Street Memes?

Wall Street Memes  er et nytt kryptoprosjekt som er vokst frem av Wall Street Bets subreddit, et fellesskap som ble berømt over hele verden midt i GameStop-vanviddet tidlig i 2021. Designet for å utfordre de finansielle oligarkene i Wall Street, har Wall Street Memes til hensikt å bringe makten tilbake til individuelle investorer.

I motsetning til Shiba Memu mangler imidlertid Wall Street Memes verktøyet. Whitepaper avslører bare planer for fellesskapsengasjement, børsnoteringer og varer. Det minner litt om Pepe Coin som stolt proklamerer sin mangel på nytteverdi og er drevet av håpet om rask kryptoberømmelse.

I likhet med Pepe vil Wall Street Memes sannsynligvis se en rask oppgang, for så å svekkes og forsvinne når den første hypen stilner. Riktignok kan dette gi betydelig avkastning til investorer som er flinke til å ta pulsen på markedet, men for mange kan det være en nervepirrende reise som gir skuffelse og potensielle tap.

Wall Street Memes sin prisprognose 

Verdsatt til $ 0.0334 akkurat nå, kan Wall Street Memes være vitne til et første oppsving som potensielt berører $ 0.10 til $ 0.15-området. Imidlertid, som i Pepe Coin sin bane, er det en truende frykt for at krypto-hvaler raskt kan kvitte seg med sine beholdninger og skape en nedadgående spiral.

Innen årets slutt kan investorer se etter en pris på rundt $ 0.04 til $ 0.05. Spol litt fram til neste år på denne tiden, og prognosene er ikke lenger like rosenrøde. Gitt fraværet av konkret nytteverdi og trendene til lignende meme-mynter, kan Wall Street Memes falle under sin nåværende verdi, og potensielt handles så lavt som $ 0.02 eller enda lavere.

Shiba Memu eller Wall Street Memes? Valget er klart

Shiba Memu, utpekt som en av de beste kryptoene å kjøpe i 2023, kan varsle en revolusjon innen markedsføring av meme-mynter med sine banebrytende AI-evner. I mellomtiden ser Wall Street Memes ut til å være en annen flyktig krypto-gambling-hendelse, tilsynelatende lik den gjennomsnittlige meme-mynten, til tross for den lovende starten.

For de som søker innovasjon skinner Shiba Memu sterkt. Myntens spennende fremtid har allerede tiltrukket seg tusenvis av tidlige investorer, men tiden renner ut for å skaffe seg SHMU til disse enestående lave prisene. Ikke gå glipp av SHMU-bølgen: Den kan snart etterlate Wall Street Memes på bunnen av havet.

Du kan delta i SHMU sitt presale her.

Back