»  Partnerinnhold  »  Ønsker du å generere en passiv inntekt? Eksperter tror dette er de 12 beste staking-kryptoene i 2023

Ønsker du å generere en passiv inntekt? Eksperter tror dette er de 12 beste staking-kryptoene i 2023

Kryptografen
calendar 23,august 2023

Hvis du er ute etter metoder for å generere passiv inntekt med minimal innsats, kan krypto-staking være noe for deg. Staking i kryptovaluta er en utmerket måte å åpne ekstra inntektskilder samtidig som de opprinnelige investeringene opprettholdes. Det kan ikke fjerne den berømte volatiliteten som kryptomarkedene er kjent for, men det er en enkel måte å tjene passiv inntekt uten å jobbe for hardt.

Slik tjener du passiv inntekt ved å stake kryptoaktiva og de 12 beste kryptomyntene i 2023.

Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer vesentlig risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense. Innholdet i artikkelen er ikke investeringsråd og reflekterer ikke Kryptografens redaksjonelle syn.

Hvordan fungerer krypto-staking?

Staking av mynter, er en prosess der man låser bestemte kryptoaktiva for å validere transaksjoner i et proof-of-stake-nettverk (PoS). Som en belønning for å bidra til å opprettholde nettverkssikkerheten, kan du tjene innsatsbelønninger i de innsatte tokens. Denne passive inntekten uttrykkes vanligvis som en årlig prosentsats (APR) eller årlig prosentvis avkastning (APY) som ligner på de som er oppgitt i tradisjonelle finansielle produkter.

Nøkkelen til å få staking til å fungere for deg er å balansere attraktive staking-belønninger og helst staking-mynter med solide fundamentale forhold. Det er lite å tjene på å velge et token som tilbyr en høy APR ved staking, hvis myntens verdi sannsynligvis vil falle betydelig uten håp om gjenoppretting.

For å bidra til å avdekke det gode fra det dårlige, her er en liste med de 12 beste krypto-staking tokens i 2023, valgt ut av kryptoeksperter.

Topp 12 staking-kryptoinvesteringer i 2023:

·      Shiba Memu (SHMU)

·         Chancer (CHANCER)

·         AltSignals (ASI)

·         Metacade (MCADE)

·         Solana (SOL)

·         Polkadot (DOT)

·         Ethereum (ETH)

·         Binance Coin (BNB)

·         Polygon (MATIC)

·         Algorand (ALGO)

·         Cardano (ADA)

·         Quint (QUINT)

Shiba Memu (SHMU)

Hva er Shiba Memu?

Shiba Memu er en mememynt basert på den bedårende japanske hunden Shiba Inu. Denne valpen kommer imidlertid ikke til å forsvinne i mengden sammen med resten av myntene som er inspirert av Shiba Inu, for eksempel slike som Dogecoin og Floki Inu; den har virkelig nytte, i motsetning til resten av mengden. Ved å smelte sammen mememynt med AI, har Shiba Memu som mål å ta markedet med storm og gjr seg klar for en sikkelig munnfull!

Shiba Memu bruker AI for å søke døgnet rundt på internett for å finne omtale av det. Ved å bruke sentimentanalyse vurderer Shiba Memu om det som blir sagt som positivt eller negativt. Den smarte valpen samhandler deretter med publikum på ulike plattformer som sosiale medier eller andre fora for å endre oppfatninger og sikre at den får mange pote-itive omtaler. Den kan også produsere sin egen PR, markedsføre seg selv uten problemer og gjøre arbeidet til over 100 ansatte innen markedsføring. Det er virkelig noe å bjeffe høyt om!

Det er ikke alt. Denne smarte robothunden har et unikt forhåndssalg i en egen stamtavle. SHMU ble lansert til $0,011125 på dag én, og i løpet av sitt 60 dagers forhåndssalg vil den øke i verdi hver dag. Det er riktig – hver dag vil SHMU sin pris gå opp med $0,000225, så tidlige investorer vil høste de største fordelene. Forhåndssalget avsluttes etter en åtte ukers periode, når SHMU vil nå et prispunkt på $0,0244. Shiba Memu er absolutt ikke en hund som bare bjeffer og ikke biter, i motsetning til andre mememynter med hundetema. Dette gir en fantastisk avkastning fra start.

Hvordan satser jeg SHMU?

Brukere av Shiba Memu kan satse sine tokens og gi denne flinke gutten tilbakemeldinger og forslag til verktøy, nettsteder, fora og andre plattformer Shiba Memu bør målrette seg mot og gjøre navnet sitt kjent. Staking er designet for å skape en følelse av fellesskap på Shiba Memu sin plattform, slik at brukerne kan samhandle direkte med denne smarte AI-en. Shiba Memu svarer brukere som en chatbot, lik ChatGPT. Den beste godbiten? Brukere som har fått forslagene sine adoptert av plattformen, blir belønnet med ekstra SHMU-tokens. Noe som virkelig er verdt å logre med halen for!

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper SHMU her <<<

Chancer (CHANCER)

Hva er Chancer?

Chancer er verdens første desentraliserte app for “prediktive” markeder. Chancer, utviklet av brødrene Paul og Adam Kelbie, og har som mål å gjøre gaming mer demokratisk. I motsetning til tradisjonelle gaming, som er avhengige av en tredjepart, for eksempel en bookmaker, er Chancer en fullstendig tilrettelagt for peer-to-peer, som fjerner behovet for mellomledd som vanligvis reduserer sannsynligheten for spillere går i pluss. Chancer har som mål å revolusjonere gaming-bransjen og ta en massiv del av industrien, som er verdt mer enn 60 milliarder dollar og vil være verdt over 150 milliarder dollar innen 2030.

Chancer skiller seg fra andre spillplattformer av flere grunner. Det begrenser ikke spillere til sportsspill; praktisk talt alt kan gjøres om til et veddemål, fra små innsatser blant venner og familie, til virale spill på globale begivenheter som Superbowl, Eurovision eller til og med det amerikanske presidentvalget.

Alle innsatser gjøres og utbetales i det opprinnelige tokenet CHANCER, noe som gir det ekte og iboende nytte.

Hvordan satser jeg på CHANCER?

Å satse CHANCER lar både spillere og kryptoentusiaster dra nytte av en passiv inntekt. Tokens kan satses for avkastning, noe som sikrer at det er nok likviditet for brukere til å trade og plassere spill. De som satser sine tokens vil bli belønnet med enda mer CHANCER!

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper CHANCER her <<<

AltSignals (ASI)

Hva er AltSignals?

AltSignals er en blomstrende signal-trading-gruppe som betjener et eksisterende fellesskap på mer enn 52 000 individer, som ble lansert i 2017. Plattformens AltAlgo ™ indikatorverktøy produserer automatiserte trading-signaler, som har hjulpet tradere med å oppnå en porteføljegevinst på 10x i 19 av 32 vurderte måneder for Binance Futures.

AltSignals har nettopp lansert sitt opprinnelige ASI-token for å skaffe finansiering og skape tilgang til sin nye AI-handelsstabel som heter ActualizeAI. ActualizeAI kombinerer den nyeste teknologien, som maskinlæring og naturlig språkbehandling (NLP). Dette gjør det mulig å kontinuerlig søke gjennom markeder og analysere prisindikatorer. Disse mates så gjennom prediktiv modellering, som bruker historiske datatrender før de leveres til tradere. Sluttresultatet er noen av de mest nøyaktige signalene innen kryptotrading.

Innehavere av ASI-tokens vil automatisk få tilgang til Actualize AI-drevne signaler og et eksklusivt tilbud om å bli med i AI Members Club, og låse opp ytterligere fordeler. Disse inkluderer deltakelse i handelsturneringer, premietrekninger og tilgang til de mest lukrative offentlige og private presale-arrangementene.

AltSignals hjelper investorer på alle nivået med å navigere i en verden av kryptotrading, med tilgjengelig coaching og tilgang til en mengde opplæringsmateriell- Alt gjort tilgjengelig gjennom eierskap av ASI-mynten.

Staking ASI

ASI-mynten kan stakes for å få adgang til handelsturneringer og premietrekninger, noe som gir tilgang til potensielt lukrative kryptobelønninger. Staking bidrar også til å garantere sikkerheten og levedyktigheten til plattformen til AltSignals, samt danne et grunnlag for den markedsledende AI-kapasiteten.

De AI-avledede trading-signalene vil gi viktig kryptoinformasjon for å hjelpe brukerne med å identifisere hvilke andre kryptoaktiva som kan stakes for å oppnå den høyeste passive inntekten, og hjelpe tradere med å maksimere fortjenesten både på kort sikt og lenger fremover.

Dette gjør at ASI-presale er en overbevisende mulighet for tradere som ønsker å stake mynter, som for øyeblikket er tilgjengelig til den ekstremt rimelige prisen på $0.01875.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper ASI her <<<

Metacade (MCADE) – sannsynligvis den beste staking-mynten for «play-to-earn-gaming»

Hva er Metacade?

Metacade er et splitter nytt knutepunkt for fellesskapet, som satser på å bli midtpunktet for Web3 play-to-earn-spill (P2E). Den nettbaserte virtuelle arkaden vil gjøre det mulig for likesinnede spillentusiaster å bli med og spille de nyeste avhengighetsskapende GameFi-titlene mens de drar nytte av plattformens rike P2E-mekanisme.

Metacades oppgave er å gjøre P2E-spill tilgjengelig for massene, helt uavhengig av spillerfaring, og samtidig tilby brukerne flere måter å tjene passive inntekter. Dette inkluderer Create2Earn-initiativet, som belønner brukere for nyttig innhold som legges ut på plattformen i form av spillanmeldelser, alfa-deling og bidrag til live-chatter. I 2024 starter også Work2Earn-ordningen. Den inkluderer et stort utvalg av Web3-jobbmuligheter for både deltids- og heltidsansatte.

En annen spennende funksjon som blir tilbudt fellesskapet, er den banebrytende Metagrant-ordningen, som gir utviklere finansieringsmuligheter til å utvikle nye, eksklusive P2E-titler for Metacade. Utviklere inviteres til å sende inn sine forslag til en pulje med nye ideer, som presenteres for MCADE-fellesskapet for avstemning. De mest populære prosjektene settes i produksjon med en Metagrant fra Metacades statskasse, og det endelige produktet lanseres i den virtuelle arkaden.

Hvordan kan man stake MCADE?

Ordningen med MCADE-staking er pakket inn som en del av ordningen Compete2Earn. Ordningen gjør det mulig for brukere å stake sine tokens i bytte mot deltakelse i online turneringer og potensielt lukrative premietrekninger.

Til gjengjeld gis det passive staking-belønninger for å støtte verdens første fellesskapseide virtuelle arkade, mens den beveger seg mot målet om å bli en fullverdig DAO innen utgangen av 2024.

Alle staking-belønninger vil bli utbetalt i stablecoin-valuta. Dette reduserer inflasjonseffekten som vanligvis oppleves ved andre staking-plattformer, og dermed opprettholdes verdien av beholdningen. Staking av MCADE tokens er en rask og enkel metode for investorer å få kryptobeholdningene sine til å jobbe for dem med svært lite input, samtidig som de drar nytte av den kraftige forventede veksten til MCADE.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper MCADE her <<<

Solana (SOL) – staking med åpen kildekode blokkjede-mynt

Hva er Solana?

Solana er et prosjekt med åpen kildekode som bruker blokkjede-teknologiens tillatelsesfrie natur til å være vert for DeFi-løsninger. Solanas protokoll, som ble lansert i 2020, er utformet for å bidra til dApp-utvikling og forbedre skalerbarheten gjennom sin banebrytende kombinasjon av proof-of-history (PoH) og PoS for å skaffe konsensus.

Denne hybride konsensus-modellen har tiltrukket små tradere og større bedrifter til blokkjeden, noe som bidrar til Solanas mål om å gjøre DeFi tilgjengelig for massene. Øyeblikkelige transaksjoner og raskere validering av smarte kontrakter er noen eksempler på fordelene med hybride enighetsmekanismer, samt svært lave transaksjonskostnader.

Hvordan staker man SOL?

SOL-tokens kan stakes for å sikre kryptonettverket og validere nye blokker. Det er flere metoder som brukerne kan benytte seg av for å sette inn tokens. Disse inkluderer staking gjennom en sentralisert utveksling, der tokens delegeres til utvekslingen for å stake på dine vegne, eller delegere tokens direkte til en validator på Solana.

Andre ruter for å satse SOL inkluderer «liquid staking», der SOL-tokens delegeres til en «liquid staking»-leverandør som gir spillere et omsettelig flytende derivat-token, eller ved å kjøre en nettverksvalidator direkte, der andre spillere overlater SOL-tokens til deg. Den gjennomsnittlige årlige avkastningen for staking SOL er rundt 5,5 %, men vil kunne variere litt avhengig av hvilken rute du velger.

Polkadot (DOT) – løsning for interoperabilitet med utmerket avkastning

Medgrunnlegger av Ethereum, Gavin Wood, opprettet Polkadot for å løse noen av begrensningene i Ethereum-nettverket- Blant annet med hensyn til skalerbarhet og å gjøre det mulig for ulike kjeder å kommunisere og samhandle med hverandre. Polkadots open-source sharded multichain-protokoll kobler sammen og sikrer spesialiserte kjeder, noe som muliggjør interoperabilitet. Grunnprinsippet bak Polkadot var å legge grunnlaget for et desentralisert internett av blokkjeder (IoB).

Den unike Polkadot-protokollen kan koble sammen offentlige og private kjeder, noe som muliggjør deling av informasjon og validering av transaksjoner via Polkadot Relay Chain. Polkadot bruker også parachains, uavhengige kjeder skreddersydd for å møte spesifikke bruksområder, og parathreads, som muliggjør fleksible tilkoblinger basert på en skalerbar pay-as-you-go-modell, for å gi ytterligere interoperabilitet ved å la kjedene fungere parallelt.

Det opprinnelige DOT-tokenet har tre ulike formål: å fungere som et governance-token, bonding for å koble parachains, og støtte staking-mynter for å muliggjøre Polkadots drift og sikkerhet.

Hvordan staker jeg DOT?

DOT er en av de mest lønnsomme satsing-myntene som er tilgjengelige på de beste kryptobørsene, inkludert Binance og Fearless Wallet. DOT er også en kryptomynt som gir utmerket avkastning samtidig som den opprettholder et høyt nivå av nytte og verdi. Polodots delegator-program tilbyr kryptoinvestorer 13,99 % APR for å hjelpe til med å validere transaksjoner over hele nettverket. For å bli delegator må du stake minst 80 DOT.

Tokenholdere kan også kjøre en validator-node for en litt høyere avkastning på nesten 15 %. Minimumskravet for å bli en validator er imidlertid mye høyere, på 350 DOT. Låseperioden for begge alternativene er meget konkurransedyktige 28 dager, noe som representerer enestående verdi gitt de høye avkastningene som tilbys.

Ethereum (ETH) – overgang til PoS-protokoll gjør dette utmerket for langsiktige kryptobelønninger

Hva er Ethereum?

Ethereum er verdens største leverandør av lag-1-blokkjeder og overgår sine nærmeste konkurrenter med god margin. Den nylige overgangen fra dens tidligere uhåndterlige, kostbare og miljøskadelige proof-of-work-konsensusmekanisme til en PoS-protokoll har gjort mye for å avverge trusselen fra nyere blokkjede-leverandører. Den har også gjort ETH til et svært verdifullt token.

Ethereum 2.0 har tatt blokkjeden og smartkontrakt-operasjoner inn i et nytt område, med sin unike evne til å oppnå rask blokkering og fullføre transaksjoner på få sekunder, samtidig som den opprettholder fullstendig sikkerhet og gjennomsiktighet.

I tillegg til PoS-protokollen, som har revolusjonert Ethereums markedstilbud, har plattformen flere fremtidige utgivelser planlagt for 2023. Disse vil ikke bare opprettholde Ethereums dominans på blokkjede-markedet, men også gjøre den til det foretrukne valget for nye prosjekter som trenger et sikkert, raskt og pålitelig blokkjede-nettverk.

Hvordan kan man stake ETH?

Staking av Ethereum er en utmerket måte å tjene passiv inntekt over en lengre periode, siden det vanligvis betraktes som et «long-term hold» -token. Innehavere av tokens kan kjøre en validator-node eller drive en «validator-as-a-service» hvis de har 32ETH mot en årlig avkastning på 4 til 4.6 %.

Investorer med en lavere ETH-beholdning kan fortsatt satse ETH på kryptobørser eller i staking-pools for en god avkastning. For eksempel gir staking av ETH tokens for øyeblikket 5.2 % årlig avkastning på Binance Exchange uten minimumsinnsats.

Som en del av Ethereums staking-funksjon, en relativt ny funksjon, kan staking-mynter som er opptjent for å støtte valideringsnoder som godkjenner smartkontrakter, ikke trekkes tilbake før midten av 2023 når Shanghai-oppgraderingen er fullført.

Binance Coin (BNB) – deflatosjons-mynt med sterk årlig avkastning

Hva er Binance Coin?

Binance Coin er den opprinnelige valutaen til verdens mest populære kryptobørs, Binance. I tillegg til å drive det største antallet daglige globale kryptohandler, driver BNB også BNB Smart Chain, en smart kontrakt-blokkjede som er vert for tusenvis av desentraliserte apper (dApps).

Et av de mange sterke salgsargumentene til Binance Smart Chain er at den er mer sentralisert enn andre blokkjede-leverandører. Det gjør at brukerne kan beholde en viss grad av anonymitet når de gjennomfører transaksjoner, samtidig som de tilbyr lave transaksjonsgebyrer, fra så lite som $ 0.02 per transaksjon, og rask blokkering sammenlignet med proof-of-work (PoW)-blokkjeder.

Siden lanseringen i 2017 har Binance vokst jevnt og trutt til å bli en av de mest verdifulle staking-myntene basert på markedsverdi og en av de mest stakede myntene på markedet. Den sterke deflatoriske token-økonomien knyttet til BNB har økt populariteten, og BNB blir brent hvert kvartal for å begrense tilbudet etter hvert som etterspørselen øker.

Hvordan kan man stake BNB?

BNB er en av verdens største staking-mynter, noe som ikke er en stor overraskelse gitt Binances plassering som verdens ledende kryptobørs. Dens popularitet som en av de beste staking-myntene avhenger av hvordan den delegeres.

Det er ingen minimumssats for å delegere BNB til validatorer, med et lockup-vindu på syv dager med en avkastning på 4.1 % APR. Dette gjør det til en av de beste staking-myntene for den langsiktige investoren, mens de med 10,000 BNB kan øke avkastningen ved å kjøre en «validator-node» på Binance Smart Chain.

Polygon (MATIC) – skalerbar blokkjede-mynt med utmerket avkastning

Hva er Polygon?

Polygon er en staking-mynt opprettet for å tilrettelegge for skalerbarhet i Ethereums blokkjede, noe som åpner for en enklere opplevelse av utviklingen av infrastrukturen. Polygons løsning forvandler Ethereum til et fullverdig multi-chain-system, i likhet med Polkadot, samtidig som den beholder Ethereums sikkerhet, gjennomsiktighet og blomstrende økosystem.

Denne lag 2-skaleringsløsningen har støtte fra et par store kryptonavn, nemlig Binance og Coinbase. Prosjektet tar sikte på å stimulere den globale adopsjonen av kryptovalutaer ved å løse problemer knyttet til skalerbarhet, som flere blokkjeder støter på. Dette oppnås ved å kombinere Plasma Framework og PoS blokkjede-arkitektur.

Polygon kan håndtere opptil 65 000 transaksjoner per sekund (TPS) på en single-side-chain, samtidig som den leverer utmerkede blokkeringstider på mindre enn to sekunder. Denne suverene funksjonaliteten har hjulpet Polygons side-chain til å bli en favorittplattform for DeFi-apper og dApps.

Hvordan kan man stake MATIC?

Det opprinnelige MATIC-tokenet, et ERC-20 Ethereum-token, brukes til betalingstjenester og som betalingsvaluta mellom brukere på Polygon. Den største verdien for MATIC blir imidlertid frigjort når den stakes, takket være dens utmerkede APY på opptil litt over 14 %.

Alle med en enkelt mynt kan bli en nettverksdelegator, men det kreves minst to mynter for å stake. Staking av MATIC-mynter er en enkel operasjon for å forbinde MetaMask og Polygon lommebøker, og avkastningen øker når du satser flere mynter.

Algorand (ALGO) – selvforsynt blokkjede med enorm TPS-kapasitet

Hva er Algorand?

Algorand er en desentralisert, selvforsynt blokkjede som gir en rekke applikasjoner et sikkert, skalerbart og effektivt vertsnettverk. Plattformens hovednett ble satt i drift i juni 2019 og vokste raskt til å håndtere nesten 1 million daglige transaksjoner, noe som tilbyr enorm kapasitet.

Forutsetningen bak Algorand var å gi utviklere et blokkjede-nettverk som ga rask blokkfinalitet og generelt forbedret effektivitet, som en respons på den uhåndterlige naturen til Bitcoins og Ethereums opprinnelige nettverk. I tillegg til å levere kolossal nettverkskapasitet, gir Algorand lave transaksjonsgebyrer og den trenger ikke å utvinnes som Bitcoin. Dette minimerer miljøpåvirkningen ved å levere plass i kjeden.

Algorand som kjører på en PoS-protokoll, kunngjorde utviklingen av London Bridge, en pålitelig bro som muliggjør kompatibilitet med Ethereum på Algorand-blokkjeden.

Hvordan kan man stake ALGO?

Alle ALGO-innehavere bidrar til å sikre Algorand-nettverket og kan tjene grunnleggende innsatsbelønninger. Andre inntekter fra kryptoinnsats er derimot også tilgjengelig ved å registrere seg for styringsrettigheter som bidrar til å bestemme økosystemets fremtid. ALGO-tokens registrert for governance er låst i minst tre måneder for å være kvalifisert til å tjene belønninger på opptil 10 til 15 %.

ALGO skiller seg fra mange andre staking-mekanismer ved å bruke ren proof-of-stake (PPoS) for å validere transaksjoner på nettverket. Dette gjør at alle innehavere av ALGO-mynter kan bidra til å validere transaksjoner i stedet for å måtte satse et bestemt antall. Det er ikke nødvendig å satse et minimum antall tokens, delegere tokens til en validator eller starte med en betydelig investering; alle med minst ett ALGO-token vil tjene belønninger.

Cardano (ADA) – populær staking-kryptomynt med god APY

Hva er Cardano?

Cardano er en PoS blokkjede-plattform med åpen kildekode som tar sikte på å skape et mer rettferdig, mer gjennomsiktig og sikrere samfunn. Det opprinnelige ADA-tokenet ble grunnlagt i 2017 og genererer stimulansen og grunnlaget for Cardanos sikre nettverk.

Før Ethereum lanserte sin konsensus-mekanisme for PoS, var Cardano en av de største blokkjedene som brukte den mindre energikrevende PoS-protokollen. Teknologien som ble utviklet som en del av Cardanos tilbud har blitt grundig undersøkt og gjennomgått av akademikere, noe som betyr at funksjonene gjennomgår en streng kontroll før de rulles ut.

Alonzo-oppgraderingen i september 2021 gjorde det mulig for plattformen å støtte et bredere spekter av kryptoapplikasjoner, inkludert NFT-er, smarte kontrakter og DEX-er. Dette førte til en økning i prisen, med ADA som oppnådde en rekordhøy pris kort tid etterpå, og brøt $ 3-grensen for første gang.

Hvordan kan man stake ADA?

Cardanos fellesskap har staket tre fjerdedeler av ADA-forsyningen, noe som til og med overgår Ethereums entusiasme for staking. Det skyldes i stor grad Cardanos mangel av låseperiode, som gjør det mulig for innehavere av ADA-tokens å satse krypto mens de opprettholder friheten til å bruke tokens for betalinger, overføringer og DeFi-økosystemet.

Staking kan tjene en passiv inntekt på opptil 5 % APY, og Cardano lar brukerne satse tokens på to ulike måter. Den første er å bruke en børs, som tilbyr en enkel, lite inngripende måte å oppnå avkastning på, men den krever at ADA holdes på børsen. Staking til en validator-pool gjør det mulig for kryptoinvestorer å støtte Cardano-nettverket eller en bestemt sak uten å låse opp tokens, som kan fortsette å brukes etter behov.

Quint (QUINT) – staking-mynt med belønninger i den virkelige verden

Hva er Quint?

Quint er et nytt token som forbinder investorer i den virkelige verden ved å koble virkeligheten med metaverse. Det driver «super-staking»-bassenger som leverer automatisk sammensatte APY-er i krypto, samtidig som de låser opp livsstilsfordeler gjennom NFT-er som er satt direkte inn i spillerens lommebok. Det er flere grunner til at Quint er en av de beste kryptomyntene.

Quint har en boutique NFT-markedsplass som leverer NFT-er i digitale tokenrammer, Quint-shop, Metaverse Arts Club og planer om å våge seg inn i GameFi-sfæren i nær fremtid.

I tillegg til tokenets samlede staking-prosess og NFT-fokus, tar Quint sikte på å legge til unike samleobjekter i den virkelige verden til sitt «treasury», for eventuell distribusjon blant interessentene. Ytterligere planer inkluderer eiendomsutvikling i den virkelige verden der Quint-investorer kan bli fraksjonelle eiere.

Hvordan kan man stake QUINT?

Staking av QUINT-tokens er annerledes sammenlignet med andre staking-mynter, ettersom plattformen tilbyr brukere super-staking pools som øker avkastningen ved å tilby belønninger i den virkelige verden. Det er to pool-kategorier, Luxury Raffle Pools og Quintessential Pools.

I tillegg til en standard kryptoavkastning, tilbyr super-staking i Luxury Raffle Pools brukerne en sjanse til å vinne luksuspremier på slutten av bassengets staking-varighet. I mellomtiden vil Quintessential-poolene gi spillerne et garantert insentiv i den virkelige verden sammen med høyere krypto-APY-er enn det som er tilgjengelig på standard staking-pools i Quints økosystem. Premiene inkluderer luksusferier, superbil-opplevelser, gavekort og andre opplevelser i både metaverse og den virkelige verden.

Fordeler ved å stake krypto

Staking av krypto har flere håndgripelige fordeler. I motsetning til kryptoutvinning krever ikke krypto-staking ekstra datautstyr eller serverplass. Dessuten reduserer staking av kryptovaluta miljøbelastningen fra kryptomining betydelig.

Staking mynter gjør at porteføljen din arbeider for deg ved å tjene passiv inntekt med minimal innblanding. Som et resultat blir PoS-blokkjeder sikrere, mer pålitelige og effektive.

Risikoer ved staking av krypto

Selv om fordelene ved staking av krypto er utrolig overbevisende, er det også flere risikoer forbundet med staking av krypto.

Kryptopriser er notorisk ustabile, noe som betyr at de kan svekkes raskt. Hvis tokens mister et større verdi raskt, er det ingen garanti for at den årlige avkastningen vil dekke tapene. I tillegg, selv om det er mulig å «unstake» kryptoinntekter i noen tilfeller, kan det på noen plattformer ta opptil syv dager å realisere gevinsten.

Staking av mynter krever en minimum staking-periode. For en viss periode er det ikke mulig å få tilgang til eller bruke tokenene.

Hvor kan jeg stake? Staking-plattformer

Flere plattformer støtter staking. Disse inkluderer:

  • Sentraliserte børser – de fleste anerkjente sentraliserte kryptobørsene som Crypto.com og Coinbase tilbyr innehavere muligheten til å stake myntene sine.
  • Opprette en node – dette gjør det mulig for token-innehavere å bruke sin myntbeholdning som en stake for å fungere som en validator av transaksjoner og smarte kontrakter på blokkjeden.
  • Ved å bli med i en staking-pool kan mynter som skal stakes delegeres til en pool, som deretter stakes kollektivt.
Back