Topp 12 av de beste Web 3.0 kryptomyntene å investere i nå for 2023

Kryptografen
Oppdatert 08,august 2023

Den neste utviklingen til internett nærmer seg med stormskritt, med desentraliserte protokoller og blokkjededata som åpner for en helt ny type internettilgang for brukere.

Med mer fokus enn noen gang på personvern, sikker strømming og desentraliserte nettverk, ser Web 3.0-prosjekter en enorm vekst over hele linjen.

Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer vesentlig risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense. Innholdet i artikkelen er ikke investeringsråd og reflekterer ikke Kryptografens redaksjonelle syn.

De 12 beste Web 3.0-tokens for 2023

Web 3.0-revolusjonen tilbyr en fantastisk mulighet for interesserte investorer til å få en enorm avkastning ved å støtte Web 3.0-kryptomynter som utnytter nye teknologier som smarte kontrakter og digitale eiendeler som samtidig leverer fenomenale brukeropplevelser. Her er de beste Web 3.0 kryptomyntene å kjøpe akkurat nå:

 1. Chancer (CHANCER)
 2. Shiba Memu (SHMU)
 3. AltSignals (ASI)
 4. Metacade (MCADE)
 5. Helium (HNT)
 6. Chainlink (LINK)
 7. Filecoin (FIL)
 8. The Graph (GRT)
 9. Uniswap (UNI)
 10. Cosmos (ATOM)
 11. Ethereum (ETH)
 12. Solana (SOL) 

1. Chancer (CHANCER) — Revolusjonerer og utfordrer bettingbransjen

Hva er Chancer?

Chancer er verdens første desentraliserte app for prediktive markeder, som tar sikte på å prøve seg innen tradisjonell betting, som vanligvis er ugunstig for spillere og jobber mot dem ved å sette opp urettferdige odds. Ideen til gründerbrødrene Adam og Paul Kelbie er at Chancer styrker spillerne gjennom et rettferdig peer-to-peer (P2P)-system, som lar folk lage sine egne skreddersydde spill med fullstendig åpenhet, og helt fjerner behovet for en bookmaker eller et bettingselskap. Denne demokratiske tilnærmingen fører ikke bare moroa tilbake i betting, men utfordrer direkte de store bettingselskapene som har utnyttet folk altfor lenge.

I motsetning til tradisjonelle bettingselskap, som vanligvis begrenser spill til kun sport, lar Chancer spillerne lage kuponger på absolutt hva som helst, fra en liten innsats mellom venner, til virale spill på globale begivenheter som Superbowl, Eurovision eller til og med det amerikanske presidentvalget.

Hvorfor bør du investere i Chancer?

Chancer sitt opprinnelige token, CHANCER, driver hele økosystemet. Alle innsatser plasseres og utbetales i CHANCER, noe som gir symbolet medfødt nytteverdi. Dette betyr at det er en sikker innsats at denne kryptoen ikke vil falle feil. Foreløpig i sitt forhåndssalg er CHANCER tilgjengelig til en latterlig billig pris og har allerede fått en økning på $750 000 på bare noen få uker.

Både tippere og kryptoentusiaster flokker seg rundt det for å få tak i noen CHANCER-tokens, da det tilbyr en virkelig unik spillopplevelse som er et friskt pust sammenlignet med tradisjonell tipping, hvor oddsen er stablet mot spillere. Med tanke på at bettingindustrien er verdt over 60 milliarder dollar og er satt til å øke til over 150 milliarder dollar innen 2030, tar Chancer sikte på å ta en stor del av markedet bort fra de store bettingnavnene. Popularitet så langt er et tegn på ting som kommer, så smarte investorer bør ta sjansen på Chancer, som er en sikker innsats når det gjelder avkastning.

Risiko ved å investere i Chancer?

Chancer er en krypto, og krypto kommer med iboende risiko på grunn av uforutsigbarheten og volatiliteten i markedet. Chancer har imidlertid gjort det ytterste for å beskytte seg mot eventuelle svingninger og kan klare enhver usikkerhet på kryptomarkdet. Med et spådd bull marked fremover, kan det å sikre innsatsen din på Chancer være et av de klokeste alternativene.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper CHANCER her <<<

2. Shiba Memu (SHMU) – En mememynt drevet av AI

Hva er Shiba Memu?

Shiba Memu er en søt mememynt basert på den søte japanske hunden Shiba Inu. Selv om  mange mememynter har tatt i bruk et samspill inspirert av Shiba Inu, skiller Shiba Memu seg fra flokken. Vanligvis har mememynter ingen nytte og er utelukkende avhengig av hype generert av personer som Elon Musk (Dogecoin) og andre kjendiser. Det er der Shiba Memu har sin egen stamtavle – den utnytter kraften til AI for å gi den en reell brukssak.

Shiba Memu er ikke hvilken som helst hund. Denne robothunden snuser på internett etter omtale av merket sitt. Den bruker AI-verktøy som naturlig språkbehandling (NLP), sentimentanalyse og bilde- og videogjenkjenning for å identifisere omtale av seg selv. Ut fra flere faktorer vurderer den om en omtale er negativ eller ikke. Hvis følelsen er negativ, samhandler Shiba Memu på hvilken som helst plattform for å endre oppfatninger til en pote-itiv. For en smart valp! Shiba Memu har som mål å gjøre arbeidet til over 100 markedsføringsbyråer alene i sanntid, en annen forskjell mellom den og de andre hundene i flokken, som er avhengige av menneskelig innsats for markedsføring.

Innhavere av SHMU kan satse sine tokens for å se og samhandle med Shiba Memu sitt AI-dashboard, som kommuniserer med brukere på en lignende måte som den populære chatboten ChatGPT. Brukere kan gi tilbakemelding og foreslå nye ideer til Shiba Memu. Brukere som opplever at deres forslag blir adoptert, får SHMU-tokens som en godbit.

Hvorfor bør du investere i Shiba Memu?

Shiba Memu er for tiden i gang med sitt unike forhåndssalg som gir investorer umiddelbar avkastning. Lansert på dag én av forhåndssalget til $0,011125, vil prisen skyte opp til $0,0244 ved slutten av forhåndssalget på dag 60, som representerer en daglig prisøkning på $0,000225, og et samlet sprang på 119,33 % for de som er heldige nok til å ha kjøpt SHMU på dag én. Hvis denne fantastiske investeringsmuligheten ikke får haler til å logre, hva vil da?!

Markedet for mememynterr steg fra ingenting til en verdi på over 20 milliarder dollar på bare to år. Mememynter er en populær investering, men vanligvis taper folk mer penger enn de legger inn på grunn av hvor kortvarig hypen er rundt dem. Dette er ikke tilfellet med Shiba Memu, som har innebygd verktøy som vil gi lang levetid. Topphunder bør investere i SHMU, spesielt under forhåndssalget, for å oppnå maksimal gevinst.

Hva er risikoen ved å investere i Shiba Memu?

Shiba Memu, som enhver krypto, har risiko på grunn av volatiliteten og uforutsigbarheten til kryptomarkedet. Imidlertid bør den innovative bruk av AI beskytte denne valpen mot alle faktorer som vanligvis vil lage trøbbel for en mememynt.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper SHMU her <<<

3. AltSignals – det beste valget for markedsledende tradingsignaler

Hva er AltSignals, og hvordan passer den med Web 3.0?

AltSignals-prosjektet er noe av en sjeldenhet i det store kryptouniverset, siden det er bygget på et allerede vellykket og kjent prosjekt. AltSignals gir tradere de aller beste tradingsignalene der ute, og kan skryte av utrolige 50 000 brukere og en tilbakemelding fra brukere med 4,9 av 5 mulige stjerner på Trustpilot.

Den fornøyde brukerbasen er et perfekt målmarked for prosjektet med sin nye forpliktelse – lanseringen av ASI-tokenet for å støtte utviklingen av det banebrytende nye ActualizeAI-produktet. ActualizeAI lar brukerne dra nytte av det siste innen maskinlært teknologi som kan motta tradingsignaler før alle andre har sjansen. Dette vil maksimere fortjenesten til de som bruker dette verktøyet betraktelig.

Hvorfor bør du kjøpe AltSignals?

Med en så utrolig sterk base av brukere, og med kryptomarkedet som fortsetter å vise volatilitet som tradere kan dra stor nytte av, er det ikke noe bedre tidspunkt å investere i leverandører av tradingsignaler enn akkurat nå, da markedet for disse tjenestene sannsynligvis vil fortsette å eksplodere i fremtiden.

Hva er risikoen ved å investere i AltSignals?

Med en utrolig sterk brukerbase er det vanskelig å se noen ulemper med AltSignals. Som med alle andre investeringer er det alltid en risiko for at uforutsette og uheldige omstendigheter kan oppstå, så investorer bør alltid ta dette med i betraktningen før de investerer i krypto.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper ASI her <<<

4. Metacade (MCADE) – den beste kryptomynten for stor avkastning

Hva er Metacade?

Metacade er et utrolig nytt prosjekt som har fått stor plass i de beste Web 3.0-investeringsmiljøene som et resultat av det hyllede whitepaper og den voldsomme interessen for prosjektet under presale.

I sentrum av Metacade-teamets planer er etableringen av verdens største play-to-earn (P2E) arkade, noe som betyr at plattformen vil skilte med et enormt bibliotek med spill som dekker en rekke forskjellige digitale verdener og et bredt spekter av andre spillopplevelser for brukere.

Spillere vil tjene belønninger for å spille favorittspillene sine, så vel som for andre aktiviteter som bidrar til å forbedre den generelle brukeropplevelsen på Metacade-plattformen. Dette betyr at handlinger som å dele alfa, engasjere seg med fellesskapet eller skrive tilbakemeldinger på spill også vil tillate brukere å tjene belønninger.

Hvorfor bør du investere i Metacade?

Metacade-plattformen sin token MCADE sørger for at plattformen fungerer svært så effektivt. MCADE er valutaen til hele økosystemet, så den driver ikke bare belønningene, men også alle andre verdiutvekslinger som for eksempel å kjøpe varer eller delta i konkurrerende turneringer. Som et resultat forventes Metacade å bli et senter for GameFi-kunnskapsdeling takket være et avansert insentivsystem satt på plass av prosjektet.

Designvalgene for Metacade gjør MCADE til et sterkt investeringsvalg, med alternativer for innsats som gjør det mulig for investorer å tjene en passiv inntekt som de kan beholde for stor avkastning i fremtiden.

Hva er risikoen ved å investere i Metacade?

Mens Metacade har et enormt potensial, er kryptomarkedets natur mer volatilt enn andre eiendeler. Siden Web 3.0 fortsatt er i sine tidlige stadier, er kryptomynter svært spekulative investeringer, selv de med svært lav markedsverdi.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper MCADE her <<<

5. Helium – desentralisert nettverksdrevet infrastruktur

Hva er Helium, og hvordan passer det med Web 3.0?

Helium er et svært så ambisiøst prosjekt som ønsker å bygge verdens største distribuerte nettverk for internettilgang – et peer-to-peer-nettverk som gir nettverkstilgang i det området du måtte holde til, i bytte mot Helium-nettverkets opprinnelige kryptovaluta, HNT. Helium-nettverket har som mål å levere en endring i måten internett er tilgjengelig på, og bruker sin egen proof of coverage algoritme for konsensus.

Hvorfor bør du kjøpe Helium?

Prosjektet kan skryte av å tillate enheter med lavt strømforbruk å delta, og som et resultat har det allerede nesten 1 million noder kalt hotspots som støtter sine nettverksbrukere fra hele verden. Det desentraliserte nettverket bygget av prosjektet har de mest imponerende planene for eksklusiv desentralisert infrastruktur i hele Web 3.0.

Tokenomics og alternativet for innsats med HNT-tokenet er også overbevisende, og distribusjonen av det opprinnelige tokenet HNT endres over tid for å støtte et sett med insentiver som er målrettet mot behovene til nettverket.

Hva er risikoen ved å investere i Helium?

Den største risikoen ved å investere i Helium-nettverket er at det konkurrerer med flere andre store sentraliserte internettleverandører, og det gjenstår å se om det vil være regulatoriske problemer med en desentralisert sky-infrastruktur levert gjennom et desentralisert blokkjedenettverk. Juridiske problemer kan også være en hindring i visse tilfeller, som med å avgjøre hvem som er ansvarlig for en torrentklient programvare som kjører på en peer-to-peer-nettverksinfrastruktur. Dette vil sannsynligvis være et hinder.

6. Chainlink – gir sikre data on-chain

Hva er Chainlink, og hvordan passer det sammen med Web 3.0?

Chainlink leverer orakeltjenester, og sikrer dermed at smarte kontrakter er i stand til å få tilgang til data som ligger utenfor kjeden – det vil si data fra den virkelige verden som smarte kontrakter ikke kan få tilgang til på en en pålitelig måte. Prosjektet oppnår dette ved et omfattende sett med regler som motiverer nodeoperatører til å oppføre seg på en troverdig måte.

Nettverket sine node risikerer sin satsede LINK basert på kvaliteten på dataene de leverer, og derfor er det minimal risiko for at en dårlig aktør kan lure hele systemet, og denne datanøyaktigheten bidrar til å gi en veldig viktig funksjon når det kommer til global skala og omfanget av Web 3.0 bruker-caser.

Hvorfor bør du kjøpe Chainlink?

Chainlink er allerede mye tradet og brukt i stor utstrekning over hele bransjen, med mange DeFi-protokoller som bruker Chainlink for å hente verdier for trading pair fra sentraliserte børser. Antall partnerskap Chainlink har er uovertruffen, og med all datatilgang som krever det opprinnelige tokenet LINK, kan det være et veldig sterkt valg for investering for fremtiden.

Hva er risikoen ved å investere i Chainlink?

Chainlink er et prosjekt som allerede er veldig godt kjent og krever betydelige nivåer av adopsjon av bedrifter for å gi stor avkastning på dette tidspunktet og kan derfor være en  risiko. Den kan skryte av et partnerskap med den kjente betalingsgiganten Swift og kan dermed oppnå stor adopsjon, men andre alternativer kan komme på banen når store TradFi-spillere begynner å komme inn på markedet.

7. Filecoin – utfordrer skylagringsleverandører

Hva er Filecoin, og hvordan passer den inn i Web 3.0?

Filecoin-nettverket er et desentralisert lagringsnettverk som tilbyr trygg og sikker distribuert lagring for sine brukere. Den fungerer effektivt som en desentralisert markedsplass for lagringsbehov, med alle transaksjoner drevet av FIL-tokenet.

Dette tillater tilbydere å leie ut lagringsplassen sin i retur for FIL-kryptomynter, og dette gjør Filecoin til en sentral del av en voksende sektor av Web 3.0 sine digitale eiendeler som dekker behov for nettinfrastruktur.

Hvorfor bør du kjøpe Filecoin?

Etterspørselen etter permanente leverandører av datalagring  har aldri vært høyere ettersom flere og flere prosjekter ser ut til å lagre data, og en mer desentralisert Web kan se mer etterspørsel etter å ha gå bort fra den tradisjonelle modellen for leverandør av datasenter lagring.

Prosjektet til Filecoin er også forberedt på viktigheten av datatilgjengelighet, med spesifikke brukstilfeller for videostrømming som også viser prosjektets evne til å overføre data raskt og på en enkel måte.

Hva er risikoen ved å investere i Filecoin?

Filecoin konkurrerer mot noen av de store aktørene som tilbyr skylagringsplass og fokuserer på sikre løsninger for datalagring, men å lokke en del av markedet vekk fra de store tech-gigantene er lettere sagt enn gjort. 

8. Graph – indekser på blokkjede

Hva er Graph, og hvordan passer den med Web 3.0?

Graph-protokollen gir tilgang til alle data som er lagret på tvers av forskjellige blokkjede nettverk, noe som betyr at brukerdata i dApps og andre brukstilfeller enkelt kan hente spesifikke data på en lett forbrukbar måte.

Dette oppnås gjennom å indeksere dataene, og GRT-tokenet brukes til å lette en rekke forskjellige funksjoner som utgjør økosystemet i prosjektet.

Hvorfor bør du kjøpe Graph?

Indekseringssystemet som brukes av Graph muliggjør mange forskjellige bruker-caser som ellers måtte være vert for sine egne noder for hvert blokkjedenettverk de ønsker å få tilgang til. Ved å ta de skrittene som kreves for å organisere blokkjededata på en smart måte, kunne prosjektet kanskje oppleve at etterspørselen etter tjenestene deres ville vokse betydelig over tid – og presse opp prisen på GRT-tokenet betraktelig.

Hva er risikoen ved å investere i Graph?

Ettersom blokkjedenettverk fortsetter å få større grep over tid, kunne vi se flere forskjellige alternativer til Graph dukke opp. Det er også en risiko hvis etterspørselen etter spesifikke tjenester ikke når en nødvendig terskel. Da kan det hende at GRT-insentivene ikke er nok til å sikre at dataene er tilgjengelige, noe som også kan få konkurrenter til å slå til.

9. Uniswap – leder av desentraliserte børser

Hva er Uniswap, og hvordan passer den med Web 3.0?

Uniswap er en desentralisert børs som bruker Ethereum-blokkjeden som gir brukerne et middel til å handle kryptomynter uten behov for en sentralisert børs. Prosjektet muliggjør overføringer ved hjelp av en tradingmetodikk kjent som «automatisert markedsmaker.»

Uniswap har vist seg populært på grunn av det høye nivået av personvern den gir, og mange kryptolommebøker tillater direkte tilgang. Prosjektet har vist seg så vellykket at mange lignende prosjekter har oppstått over tid, som for eksempel PancakeSwap for Binance Smart Chain.

Hvorfor bør du kjøpe Uniswap?

Uniswap er et fantastisk eksempel på hvordan prosjekter kan bruke blokkjede-teknologi på en innovativ og ny måte for å gi forbedrede brukerens opplevelser. Etter hvert som bruken av Ethereum vokser over tid kan vi også se volumet av brukere på tvers av Uniswap vokse betydelig, noe som betyr at prisen stiger for plattformen sin token, UNI.

Hva er risikoen ved å investere i Uniswap?

Uniswap er allerede svært godt kjent, men møter også økt konkurranse både når det gjelder lag 1-protokollene og andre automatiserte markedsmakere. Selv om det fortsatt er en av de mest brukte plattformene når det kommer til DEX-er, kan den slite med å opprettholde fremdrift over tid.

10. Cosmos – sammenføyning av blokkjeder

Hva er Cosmos, og hvordan passer det i Web 3.0?

Cosmos desentraliserte nettverksdrevne interoperabilitetsprotokoll kombinerer mange forskjellige protokoller gjennom sitt eget økosystem med flere blokkjeder. Den bruker et token kalt ATOM for å drive Cosmos Hub, som er sentralt i økosystemet og tillater innsats av tokens for at eiere skal kunne tjene en passiv inntekt.

Hvorfor bør du kjøpe Cosmos?

Problemet med interoperabilitet er en betydelig hodepine for hele Web 3.0, og mange ser på Cosmos som den mest effektive løsningen i universet. Hvis Cosmos kunne være limet som holder alle de forskjellige blokkjedene sammen, vil alle typer bruker-caser måtte bruke ATOM tokenstandard – enten de dekker funksjoner for virtuelle private nettverk, skybasert mediastrømming eller til og med bare lagre digitale eiendeler.

Hva er risikoen ved å investere i Cosmos?

Cosmos satser på mange blokkjeder og vil til slutt bli påkrevd å møte bruker-casene til neste generasjon av internett. Selv om dette godt kan være tilfelle, hvis en blokkjede skulle ende opp med det store flertallet av markedsandeler, vil bruker-casene for Cosmos bli betydelig svekket.

Cosmos må også passe på at TradFi-spillere kommer inn i universet, ettersom private nettverk mellom juridiske enheter også kan være en sentral mulighet for vekst for prosjektet.

11. Ethereum – opprinnelsen til smarte kontrakter

Hva er Ethereum, og hvordan passer det i Web 3.0?

Ethereum er en offentlig lag 1-protokoll uten tillatelse som har dominert det desentraliserte protokollområdet i mange år. Den har det høyeste antallet nettverksbrukere av ethvert desentralisert blokkjedenettverk som finnes, og bruker ETH token for å drive transaksjonsgebyrene.

Hvorfor bør du kjøpe Ethereum?

Av alle desentraliserte prosjekter er Ethereum-blokkjeden en av de aller mest kjente. Siden prosjektet også har hatt 100 % driftstid siden lanseringen, er den en fast favoritt for fremtidig utvikling. Dette betyr at Ethereum sannsynligvis vil dra nytte av den store veksten av krypto en stund, og de som ønsker å lage desentraliserte prosjekter for å utnytte blokkjedeteknologi vil alltid vurdere å velge Ethereum, noe som gjør brukervekst så godt som sikkert for den store aktøren.

Hva er risikoen ved å investere i Ethereum?

Å investere i Ethereum sin blokkjede er imidlertid ikke helt uten risiko. Prosjektet er blant de mest kjente, og derfor er mye av det fremtidige potensialet allerede innpriset. Dette betyr at selv om ETH kan gi god avkastning, er det lite sannsynlig at den vil være i stand til å produsere den type avkastning som prosjekter i en tidlig fase er i stand til å levere.

12. Solana – en lag 1-protokoll med et lidenskapelig fellesskap

Hva er Solana, og hvordan passer den med Web 3.0?

Solana er en lag 1-protokoll som konkurrerer med Ethereum-nettverket i det offentlige rommet uten tillatelse. Den bruker en ny konsensusmekanisme kjent som proof-of-history og har dratt nytte av mye investering og støtte fra store VC-spillere i universet.

Hvorfor bør du kjøpe Solana?

Prosjektet har allerede et bredt spekter av prosjekter og bruker-caser live på nettverket, for eksempel en virtuell verden og salget av virtuell eiendom på tvers av Ethereum, og Solana fikk inn over $ 100 millioner på bare én uke i 2021.

Hvis bruker-caser fortsetter å vokse og plattformen kan forbli stabil og konsistent for sin voksende base av utviklere, kan etterspørselen etter SOL-tokenet (brukt for alle transaksjonsgebyrer) fortsette å vokse gjennom 2023 og utover.

Hva er risikoen ved å investere i Solana?

Solana har sett en rivende utvikling, men har vært plaget av nedetid med flere tilfeller av nettverket som krever fullstendig stopp for at tekniske problemer skal løses. Dette betyr at mange prosjekter sannsynligvis foretrekker alternativer når de velger hvor de skal distribuere smarte kontrakter. Markedsverdien er allerede relativt høy når det gjelder lag 1 markedsverdier, noe som betyr at det sannsynligvis vil være større avkastning andre steder.

Hva er Web 3.0?

Internettbrukere har sett en enorm endring i internettopplevelsen gjennom årene, og den stadige forbedringen i brukeropplevelse fanges opp av «web»-terminologien. Her er mer om utviklingen nettet har vært gjennom:

Web 1.0

Web 1.0 var strukturen til internett i de tidlige dagene. Den gang var nettsider enkle og statiske, med begrenset interaktivitet og brukerengasjement. Web1 ble først og fremst brukt til informasjon og hadde til og med forskjellige konkurrerende nettverk på de tidligste stadiene. Alt dette betydde at brukere stort sett bare kunne konsumere informasjon i stedet for å kunne samhandle med den eller andre brukere.

Web 2.0

Web 2.0 dukket opp på midten av 2000-tallet og refererer til det moderne internett som brukes i dag. Den er preget av mer interaktive og brukersentrerte opplevelser, med sosiale nettverkssider, e-handelsplattformer og strømmetjenester som alle er fra Web 2.0-bevegelsen. Web2 gjorde det mulig for brukere å bidra med innhold, samarbeide og samhandle med hverandre, noe som førte til en mye mer tilkoblet opplevelse av internett for brukerne. Web 2.0 har ført til et internett med mer brukergenerert innhold.

Web 3.0

Noen ganger kalt det semantiske web, refererer Web 3.0 til neste generasjon av internett, en digital verden der informasjon og applikasjoner er desentralisert – noe som betyr at de ikke kontrolleres av noen enkelt enhet eller organisasjon.

I Web 3.0 er internett bygget på desentraliserte teknologier som blokkjeder, og dette gir mulighet for sikrere, privat og trustless interaksjon mellom brukere. Dette oppnås gjennom bruk av smarte kontrakter, desentraliserte applikasjoner (dApps) og andre desentraliserte teknologier.

En av hovedtrekkene til Web3 er fokuset på brukerkontroll og eierskap til data. I motsetning til det tradisjonelle world wide web, hvor data ofte kontrolleres av store teknologiselskaper, tar Web3 sikte på å gi brukerne mer kontroll over data og personvern.

Konklusjon: Hvilken er den beste Web 3.0-mynten?

Web 3.0 sin liste over kryptotokens dekker en rekke sterke prosjekter, men det er vanskelig å se forbi Chancer som den mest overbevisende investeringsmuligheten. Det høye potensialet til prosjektet kombinert med den overbevisende nytteverdien av tokenet gir en spennende sjanse for stor avkastning.

Relaterte vanlige kryptospørsmål

Hva er de beste Web 3.0-myntene?

De beste Web 3.0-myntene har alle et stort potensial for fremtidig vekst, det være seg gjennom transaksjonsvolumer eller brukertall. Det må også være en token som er mye brukt, og jo tidligere stadie prosjektet er i, jo høyere er takhøyden på investeringen.

Hvilken krypto vil Web 3.0 bruke?

Web 3.0 ser ut til å bruke en hel rekke forskjellige kryptomynter til forskjellige formål. Det ser ut som om mange forskjellige prosjekter i de fleste områder vil kunne beholde en andel av markedet, og byr på mange muligheter for investorer som ønsker å bli involvert.

Hva er metaverset?

Metaverset refererer til oppslukende online-verdener som tar sikte på å skape en virtuell verden der brukerens avatar kan ha opplevelser. Dette involverer ofte VR (i det minste som en fremtidig ambisjon) for å maksimere fordypningen, men er også et fokus for Web 3.0, gitt fordelene med desentralisering.

Hva er smarte kontrakter?

Smarte kontrakter er kontrakter som er skrevet i kode, og kan utføres på en trustless måte. Dette betyr at visse handlinger (og transaksjoner) kan utføres via kode (algoritmer), noe som reduserer behovet for at pålitelige tredjeparter skal være involvert.

Er Web3-mynter en god investering?

Web 3.0-mynter vil sannsynligvis være en god investering fordi universet har så mye potensial, men forblir i de tidlige stadiene. Det kan ta mange år før nettet modnes, og derfor vil det sannsynligvis være mange gode muligheter for stor avkastning i universet.

Hvor kan jeg kjøpe Web 3.0-mynter?

Mange sentraliserte børser vil tillate kjøp og handel med Web 3.0-kryptovalutaer, og prosjekter i presale-stadier vil vanligvis lede kjøpere til nettstedet, som f.eks. Chancer.

Back