Topp kryptovaluta-investering: Chancer sitt presale kan være en gunstig satsning

Kryptografen
Oppdatert 25,august 2023

Chancer har blitt en av de raskest voksende online betting-plattformene i løpet av sitt token-presale, og samlet inn svimlende $1.3m på bare noen få uker siden den først ble notert.

Kryptovaluta er risikable og spekulative produkter. Investeringer i dem innebærer vesentlig risiko for tap. Ikke invester mer enn du har råd til å tape. 18 års aldersgrense. Innholdet i artikkelen er ikke investeringsråd og reflekterer ikke Kryptografens redaksjonelle syn.

De beste investeringsmulighetene for kryptovaluta kommer vanligvis i grupper, og plattformer som Chancer begynner å se ut som gode kort etter hvert som kryptomarkedene ruster seg opp til neste bullmarked.

Chancer leverer funksjoner som ikke finnes andre steder, og har potensiale til å forstyrre bettingindustrien på nett. Chancer er uten tvil en av de beste kryptoene å kjøpe nå før Bitcoin sin halveringsprosess.

Chancer tar online krypto-betting til nye høyder

Nye online betting-plattformer begynner å endre landskapet for blokkjedegambling. Høysesongen med online betting på blokkjeden er over oss, og tippere kan velge alt fra å satse på 1000x leverage-bets til å satse på hamsterløp.

Plattformer som Rollbit (RLB) og HamstersGG (HAMS) har nylig slått resten av markedene og blitt to av årets beste investeringer for kryptovaluta. Sammenlignet med HAMS sin 90x økning på bare to dager, var RLB sin økning nesten 400 % på mindre enn 30 dager.

Dette kan indikere den potensielle suksessen til online betting-plattformer med et marked i vekst. Chancer forbereder seg på å oppnå samme grad av berømmelse som Rollbit og HamstersGG, som begge tidligere har hatt sine øyeblikk i søkelyset.

Det opprinnelige tokenet for Chancer ble lansert med et krypto-presale, og er allment ansett som en av de beste investeringsmulighetene for kryptovaluta som er tilgjengelig akkurat nå. Med Chancer kan det satses på ethvert mulig utfall, noe som gir mulighet for et større utvalg av innsatser enn noen gang før.

Presale-prisen på CHANCER, som har potensial til å vokse og konkurrere med noen av de beste kryptovalutaene på blokkjeden, koster nå bare $0.011. Når Chancer sitt peer-to-peer prediksjonsmarked lanseres senere i 2023, vil tokenet bli gjort tilgjengelig på kryptobørser. Prisen ser ut til å stige, noe som gjør den til en av de beste kryptoene å kjøpe nå.

Hva er Chancer?

Man kan sette veddemål/bets på hva som helst med Chancer, noe som gjør den til verdens første desentraliserte marked som forutsier markedsutviklingen.

Chancer introduserer innovative alternativer for betting som var utilgjengelige tidligere, som for eksempel å samarbeide med andre brukere via strømming i sanntid, plassere innsatser på den siste UFC-kampen eller spille dart mot en venn på en bar.

Brukere av Chancer kan gjøre sine innsatser med vilkårlige odds og avgjøre dem i appen. Chancer sitt unike salgsargument er evnen til å lage personlige bettingkuponger for alt fra store internasjonale begivenheter til spill der man kan satse på hva som helst.

For spillere som bruker de mer konvensjonelle plattformene for betting på nett er det større begrensninger for hva man kan satse på. Dette innebærer vanligvis å spille med odds som sterkt favoriserer huset. Chancer gir imidlertid mer makt tilbake til spillere ved å la dem lage sine egne odds, spillekuponger og spillemarkeder, noe som gir den et enormt potensial i denne sektoren.

Chancer tilbyr også en generøs premie på $ 100 000 til ti heldige investorer i presale. Vinnerne vil bli valgt tilfeldig; det eneste kravet er å involvere seg under presale og investere i den beste kryptoen du kan kjøpe nå. Hver vinner vil få $ 10 000.

Hvordan virker CHANCER?

Til tross for at den er i sin spede begynnelse har CHANCER sitt token-presale allerede tiltrukket seg investeringer verdt $1.3m. Alle innsatser plassert på Chancer-plattformen vil bli gjort med det opprinnelige tokenet. Dette fungerer fordi smarte kontrakter vil sperre spillernes midler før det umiddelbart utbetales fortjeneste til vinnerne når et bet på et resultat er avgjort.

Samlet sett er Chancer sitt peer-to-peer prediksjonsmarked spesialbygget for å strømlinjeforme prosessen med å avgjøre innsatser på enhver begivenhet i den virkelige verden. Siden den er er et helt og holdent peer-to-peer-marked, vil Chancer bruke upartiske moderatorer til å overvåke tilpassede bettingkuponger for å sikre at alle brukere får best mulig odds uten å bruke bets som ikke har noen sjanse.

Chancer vil snart ha Google RTC-integrasjon slik at brukere kan samarbeide om tilpassede spillekuponger. Under store internasjonale begivenheter, enten det er OL eller Superbowl, kan brukere chatte i sanntid og sette bets med andre spillere på et øyeblikk.

Hvordan Kelbie-brødrene driver adopsjonen av peer-to-peer onlinebetting

Adam og Paul Kelbie er Chancer-grunnleggerne – to brødre som har brukt mye tid på å spille morsomme spill mot hverandre. De drømte opp Chancer-visjonen som kan skape nye spillmarkeder – fri fra restriksjonene til tradisjonelle bookmakere, og som i prosessen leverer en overlegen brukeropplevelse.

Adam er administrerende direktør, mens Paul er produktsjef. Hver av de to brødrene har et sett med ferdigheter som utfyller den andre, og deres forpliktelse til å bygge en morsom betting-plattform stammer fra mange år med spillerfaring. Chancer-fellesskapet kan holde seg oppdatert med alt Kelbie-brødrene foretar seg ved å følge dem på sosiale medier.

Vil Chancer nå $ 0.60 i 2025?

Det er ingen stor overraskelse at Chancer sitt presale har blitt kalt «en av årets beste  investeringsmuligheter», gitt plattformens potensial til å fullstendig transformere  bettingindustrien på nett. Innen 2030 anslås online gamblingindustrien å være verdt $150 milliarder, og Chancer sine innovative funksjoner kan sørge for å fange en stor del av dette markedet.

Presale-prisen på CHANCER starter på $ 0.01, og øker til $ 0.021 gjennom tolv stadier. Prisprognosen for 2025 for den nye online betting-kryptoen foreslår $ 1.10 som en levedyktig mulighet, med eksperter som forventer at CHANCER vil skyte i været til nye høyder umiddelbart etter at den er introdusert på børser.

Omtrent 1,6 milliarder mennesker, eller omtrent 20 % av verdens befolkning, deltar i gambling. Siden den opprinnelige mynten er essensiell for denne prosessen og Chancer lar alle i dette enorme markedet lage sine egne bets, kan verdien øke dramatisk over tid.

Er Chancer sitt token verdt å kjøpe?

CHANCER-tokenet kan muligens skyte i været med mer enn 50x i løpet av de kommende årene, så det er uten tvil verdt å engasjere seg tidlig. Chancer sin kryptovaluta-plattform endrer spillet for online betting. Det gir en morsom og spennende måte å plassere innsatser på, inkludert på tilpassede markeder som ikke finnes andre steder.

CHANCER sitt presale varer i bare 12 stadier. Prisen stiger stadig, så for å få mest mulig ut av denne livsendrende muligheten, er det lurt å involvere seg tidlig.

Du kan ta del i CHANCER sitt presale her.

Back